С близо 27 милиона последователи в социалната мрежа “Инстаграм”, родената

...
С близо 27 милиона последователи в социалната мрежа “Инстаграм”, родената
Коментари Харесай

Емили Ратайковски: Очаквам много разводи след пандемията

С близо 27 милиона почитатели в обществената мрежа “Инстаграм”, родената в Лондон актриса и модел Емили Ратайковски е едно от най-следените и обсъждани тела в шоубизнеса. Тази съвременна принцеса на прегрешението съумя да извърши равномерен преход от стилната промишленост към киното, само че продължава да бъде една от най-търсените дами за съблазнителни фотосесии. Ратайковски се снима в реклами, музикални клипове, сериали и филми. Преди пет години получи опция да се потвърди с роля в международния трилър шлагер на огромния Дейвид Финчър “Не казвай сбогом”, където влезе в облика на по-младата и палава държанка на персонажа на Бен Афлек, а неотдавна впечатли публиката в “Да лъжеш и да крадеш”.

Като множеството звезди и тя се увлича по съвременни обществени дела и протестни култове, само че за благополучие политически ангажираните нелепости няма по какъв начин да отклонят вниманието от главното преимущество на Емили - топ тяло, което тя толкоз обича да демонстрира.

- Емили, какъв е животът в режим на пандемия и ограничавания?
- Толкова е необичайно. В един миг всичко спря. В най-тежките моменти на ограничавания и изолираност даже не смеех да посетя фамилията си. Аз бях в Ню Йорк, а родителите ми - в Калифорния. Ню Йорк беше епицентър на болестта - всичко беше сюрреалистично безшумно. Как оцеляха хората в тази обстановка, не знам. Родителите с дребни деца заслужават орден. Правих онлайн среща с приятелки на по вино. Една от тези приятелки има деветгодишна щерка, която от самото начало беше в стаята и искаше помощ за домашните си задания. После не искаше да заспива, непрекъснато влизаше в стаята да ревизира какво прави нейната майка. А тя се опитваше да си комуникира с мен във виртуалното пространство и да сътвори опит за опция на това, към този момент забравено, другарство онлайн. Беше толкоз объркващо, само че в този момент към този момент последователно навлизаме в нормалността, връщаме се там, където бяхме.

- А по какъв начин се отрази обстановката на връзката ви?
- Да бъда изолирана със брачна половинка ми Себастиян беше същински тест. В прочут смисъл, тази карантина направи инспекция на брака ми. Не единствено на моя брак, несъмнено. Имам чувството, че доста хора ще се разведат след тези напрегнати месеци. Но ние имаме положително партньорство. Научих доста за себе си.

- Какви са тактиките ви за справяне със напрежението?
- Това беше най-тежкото. Постоянно живеех с чувството за надвиснала опасност. Страхът се бе разлял на всички места. Много познати се бяха заразили, числата растяха всекидневно. Няма по какъв начин сходна обстановка да не генерира големи равнища на стрес и тревога измежду множеството хора. Но няма по какъв начин да се предадеш и да се сгърчиш в кълбо от боязън. Минаваш през това и ставаш по-силен.

- Как се отрази рецесията на стилния ви бизнес?
- С горделивост желая да кажа, че продуктите на моя бранд Inamorata не се създават в Китай. Но фабриките в Лос Анджелис затвориха и всичко спря. За благополучие имахме пространство за изобретателни решения по време на рецесия. Ние работим непосредствено с самостоятелни клиенти и имахме опция да продаваме от самото начало. Импровизираме непрекъснато и търсим нови благоприятни условия и способи да заобиколим рецесията и всеобщите затваряния.

- Преди пандемията събрахте позитивни рецензии с играта си в “Да лъжеш и да крадеш”. Как беше това прекарване?
- Много се гордея с работата си по този филм и с целия прелестен екип, който го реализира. “Да лъжеш и да крадеш” е завладяващ арт трилър за ценителите на жанра. Става въпрос за връзките сред един умел и умел апаш на картини и млада актриса с проблематично минало. Двамата ще би трябвало да се изправят против събитията и личните си демони. Аз съм в ролята на актрисата.

- Вие сте една от огромните звезди на обществената мрежа “Инстаграм”. Колко значими са тези канали за връзка и промоция на личните ви планове?
- Социалните мрежи и световният достъп до Интернет трансформираха всичко. Бизнесът моделът е фрапантно друг. Всеки към този момент култивира своята онлайн личност, построява си виртуален облик. Аз също виждам да се възползвам от динамичните промени. Определено съм специалист по селфитата.

- Вие сте и измежду световноизвестните дами, които нямат проблем с голотата...
- Да. Вижте, за мен голотата е част от специалността. Хората не би трябвало да се срамят от телата си. Няма нищо по-естествено от голотата. Определението “секси” не е неприятно нещо. Да си секси е форма на себеизразяване, форма на хубост. Женските тела би трябвало да бъдат чествани от обществото, само че е значимо и да знаем къде е границата, оттатък която стартира употребата. Аз израснах в Сан Диего, Калифорния, където през лятото безусловно живеех в банския си костюм. Постоянно бях на плажа. За мен банският беше всекидневен дрескод. Още от този момент се усещам удобно с малко облекла или без облекла. Също по този начин съм модел от тийн годините си. Майка ми е професор по британски, интелектуалка и феминистка. Тя ми даде нужната мотивация да бъда уверена по пътя на персоналното си себеизразяване и във връзка с личната си половост. Тя искаше да се усещам добре в тялото си, да чествам женствеността си без да се оправдавам или срамя. Мисля, че точно това нейно отношение се оказа основно за моята кариера на модел. В света на киното може да бъде малко по-различно. Ако си секси актриса е по-трудно да получиш оферти за съществени функции. Постоянно ти оферират едни и същи стереотипни сюжети. Хората в този бизнес от време на време мислят като стадо овце.

- Какво не ви харесва в днешната ера и просвета?
- Лично аз съм доста срещу прахосването на пари за неуместно скъпи артикули. Мога да дам избрани пари за обувки, палто и чанта, само че дотук. Няма по какъв начин да извадя хиляда $ за пуловер, който ще облека два пъти. Но в Интернет и по магазините е цялостно с неуместно скъпи облекла, които се купуват като топъл самун. За мен това е неуместно, в никакъв случай няма да го схвана. Същото е и с колите. Никога не съм имала безценен автомобил. Карам евтина кола и не ми пука дали се от мен се чака нещо друго.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР