С близо 123 грама кокаин, 12 грама амфетамини и 0,06

...
С близо 123 грама кокаин, 12 грама амфетамини и 0,06
Коментари Харесай

Задържаха мъж с близо 123 грама кокаин, 12 грама амфетамини и 0,06 грама марихуана

С близо 123 грама кокаин, 12 грама амфетамини и 0,06 грама марихуана е арестуван мъж от село Сърница, община Минерални бани. Това заяви Регионалният пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

На 14 юли криминалисти от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково са ревизирали лек автомобил в центъра на селото и са задържали водача.

Канабисът и кокаинът са най-употребяваните противозаконни опиати.

В колата са открити четири полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество. Последвали са процесуално-следствени дейности в населявана от него къща с дворно място и прилежащи пристройки. От там са конфискувани още от същото наркотично вещество и две електронни везни.

На идващия ден с разпореждане на Районната прокуратура в Хасково 49-годишният мъж е арестуван до 72 часа по формираното досъдебно произвеждане, допълват от полицията, представени от Българска телеграфна агенция.

В това време президентът Джо Байдън и фамилията му са били в Кемп Дейвид

Обикновено в района на Хасково най-големите количества дрога биват залавяни на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ при опита им да бъдат пренесени през граница. Последно неоправдателна присъда от 34 месеца затвор получи 27-годишният турски жител Онур Таш, който бе арестуван на пункта с един кг кокаин на 8 януари т.г.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР