С бивши и настоящи клиенти, сред които личат имена на

...
С бивши и настоящи клиенти, сред които личат имена на
Коментари Харесай

Мъже, Не Допускайте Тези Грешки При Избор На Костюм!

С някогашни и сегашни клиенти, измежду които личат имена на британската кралица, някогашния английски министър председател Уинстън Чърчил и супермодела Дейвид Ганди, в шивашкото ателие Henry Poole & Co схващат това-онова за избора на идеалния костюм.

Това е първото ателие на известната лондонска улица Савил Роу, а финансови шефове, основни изпълнителни шефове и „председатели на разнообразни финансови институции“ също са измежду тези, които се обличат там, съгласно ръководещия шеф Саймън Кънди.

„Много клиенти, с които се запознавате в света на бизнеса, също се обличат дискретно в Poole,“ споделя той пред Business Insider.

Всичко се разкроява и шие на място, което е част от повода за високите цени — костюм по поръчка от две елементи стартира от 4 133 $, без Данък добавена стойност.

Според Кънди обаче харченето на сериозна сума пари не е задоволително за избирането на подобаващия костюм — има и нещо, което малко мъже знаят по какъв начин да вършат.

Вижте няколко неща, които мъжете бъркат, когато си купуват костюм, съгласно Кънди, и препоръки за това какво би трябвало да вършат:

„Да си проучил авансово нещата е значимо, когато си купуваш костюм,“ споделя Кънди. „Хората споделят, ‘Трябва ми костюм,’ влизат в някой магазин и пробват нещо, което прави работа, съгласно тях.“ Често това, което са пробвали, не е уместно за тях, само че те го купуват, по този начин или другояче.

„Тъжното е, че в случай че хората създадат подобен избор и се окаже, че костюмът е ужасяващ и не се усещат добре в него, те в никакъв случай повече не си купуват костюм или пък не желаят да носят костюм,“ прибавя той.

„Ако обаче сте проучили нещата и се опитате авансово да намерите уместно място и по-късно го посетите и се чувствате добре, ще се върнете отново.“

Той прибавя, че един път откакто от Henry Poole са създали модел с ограниченията на даден клиент, „Той остава негов до живот. Когато се измененията, той се трансформира с вас.“

2. Купуват си костюм, който е прекомерно стеснен …

Често, съгласно Кънди, когато мъжете не са се подготвили авансово, костюмът, с който в последна сметка се снабдяват, е прекомерно стеснен. „Много костюми са прекомерно тесни сега — всичко би трябвало да е супер тънък, постоянно има рискови случаи, при които нещата са прекомерно къси или прекомерно тесни.“

Boss Mode @hextie $49 Ties + Free G O L D Free Shipping Worldwide Final Designs | Ends Soon Shop: Hextie.com

Публикация, споделена от Man Speak™ (@man_speak) на Мар 14, 2018 в 11:50 PDT

 3. … или прекомерно необятен

„Същото важи и в противоположна посока, където друга група мъже си купуват костюми, които са прекомерно необятни за тях. Тези костюми наподобяват по-голям номер, прекомерно дълги, с прекомерно необятни крачоли и не стоят по никакъв начин добре,“ споделя Кънди, добавяйки, че това може да значи, че ръкавите са прекомерно дълги или пък сакото не стои добре към врата.

4. Носят колан с елек

Кънди прибавя, че постоянно талията на панталона е прекомерно ниско, „особено когато носите елек и виждате по какъв начин ризата стърчи към талията ви или пък се вижда коланът.“

„Колан и елек не е подобаващата композиция, по тази причина слагаме странична тока на панталона вместо колан.“

Crazy Tie by @hextie 🔥🔝

Публикация, споделена от Man Speak™ (@man_speak) на Мар 12, 2018 в 9:56 PDT

5. Не гледат на костюма като на инвестиция

Според Кънди би трябвало да разделяте цената на костюма на годините, които ще го носите, добавяйки, че костюмите на Henry Poole устоят към 10 години.

„Клиентите във финансовия свят нормално са много проницателни, когато става въпрос за цена, продължителност и така нататък,“ споделя той. „Първо, получавате хубав костюм по метода, по който сте го желали и в чийто дизайн сте взели участие. Той освен ви стои красиво, само че и не чувствате нищо.

След това, той би трябвало да издържи 10 години. Хората, които са осведомени, знаят, че Савил Роу е дълготрайна инвестиция.“

цялата публикация прочетете ТУК
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР