С Били Кобъм, Игор Уилкокс, Салвадор Собрал, Джордж Кейбълс, Гергьо

...
С Били Кобъм, Игор Уилкокс, Салвадор Собрал, Джордж Кейбълс, Гергьо
Коментари Харесай

Всички в джаза! Всички в Банско! е мотото на 25-ия джаз фестивал в Пирин -

С Били Кобъм, Игор Уилкокс, Салвадор Собрал, Джордж Кейбълс, Гергьо Борлай и още други български и международни имена ще бъдат маркирани 25 години джаз в Банско, оповестяват уредниците на фестивала, който ще се състои от 6 до 13 август.



Тази година на сцената в креативен планове, особено основани за публиката на фестивала ще се срещнат арменската певица Арпи Алто - с Любомир Денев и Венцислав Благоев; Дафна Леви от Израел - с барабаниста Асаф Саркис, Англия, и българските музиканти Венцислав Благоев, Михаил Иванов; триото Soulcrane от Германия ще бъде на сцената с виртуоза на саксофона Димитър Льолев, а Христо Вичев ще свири с триото на Живко Петров.

Дневната сцена за млади гении се разраства и в джаз академия с изпълнителите от огромната сцена. Така младите гении ще имат опцията да почерпят познания и опит от огромни имена от българската и международна сцена. Изпълненията на младите реализатори още веднъж ще бъдат в градския парк на Банско, всеки фестивален ден от 11:00 ч.

Джаз дните ще не престават с дневни фамилни игри, отново в парка, в целия град ще звучи джаз за следобедно кафе с програмата " Джаз в града " - с цел да подгрее публиката за звездните осъществявания на огромната сцена.

Мотото на джаз феста в Банско е " Всички в джаза! Всички в Банско! “


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР