С билет от 2 лева децата вече могат да видят

...
С билет от 2 лева децата вече могат да видят
Коментари Харесай

Децата гледат пеперуди за 2 лева, вход за възрастни - 4 лева

С билет от 2 лв. децата към този момент могат да видят новата атракция в Природонаучния музей - зала " Тропик " с живи пеперуди. За възрастни входът е 4 лв., сподели шефът на музея Огнян Тодоров, откакто залата и 3 D планетариум бяха открити за гости в наличието на зам.-министъра по просвета Амелия Гешева, градоначалника Иван Тотев и кмета на " Централен " Георги Стаменов. Музеят ще е отворен и през трите дни по празниците - в петък, събота и неделя.

" Това е най-хубавият Природонаучен музей в България ", разяснява Амелия Гешева и добави, че с цел да го направиш, е значимо да има самодейност и хрумвания, а освен пари.

Пеперудите през днешния ден са към 250, само че не престават да се излюпват и се чака да станат 400. Те прелитат съвсем като в същинска джунгла над водопадчето, рекичката и 50 типа растения, измежду които са орхидеи, палми, папрати. И Иван Тотев остана удовлетворен от новата облага, откакто отдели десетина минути да погледа 3 D филм " Морските чудовища ". Разширението на музея продължава, в сряда в НИНКН ще се прецизира идващият стадий - създаване на Ботаническа градини в Дондуковата до Дома на младоженците. Зала " Лотос " пък ще се трансформира в Джурасик парк с фигури на динозаври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР