С безкомпромисен образ Михаела Маринова спечели първото място за вечерта

...
С безкомпромисен образ Михаела Маринова спечели първото място за вечерта
Коментари Харесай

Михаела Маринова с победа и безкомпромисно метъл изпълнение в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

С праволинеен облик Михаела Маринова завоюва първото място за вечерта в „ Като две капки вода “. Певицата безусловно сложи Фънки на колене след преобразяването й в немската метъл легенда и фронтмен на Accept – Удо Диркшнайдер. „ Дори самият Удо би ти завидял за някои височини! “, съобщи рокаджията на журито, който прегърна и поздрави Михаела.

Заявка за поредна незабравима вечер сложи още началото на шоуто през миналата вечер. FIKI се върна с цялостна мощ към мъжките облици, преобразявайки се в самия Том Джоунс. Едно от най-горещите части в историята – Sexbomb, провокира овациите на публиката. Минути преди своята поява Fiki показа, че е получил препоръки от татко си, който при започване на своята кариера е черпил ентусиазъм от огромния реализатор.

Сексапилът откри свое преобразяване в излизането на Милица Гладнишка като певицата Риана. Чадъри и хореография допълниха представянето й, което получи утвърждението на журито. Къци изпита своите нерви в бунтарското парче „ Не‘ам нерви “ на рок певицата Милена, трансформирайки сцената в същински концерт от 90-те с бунтарско въодушевление и мощен заряд.



„ Страхотен ден! Страхотен Рафи! Направи извънредно виртуозно показване – по този метод имаше опция да разгърнеш себе си “, показа специфичния посетител в журито Тончо Токмакчиев след осъществяването на Рафи Бохосян. От своя дом изпълнителят направи вокална реплика на Сборна групировка и песента „ Страхотен ден “. AZIS влезе в облика на една от диско емблемите – Sandra и песента „ Hi, hi, hi”, а Софи Маринова подари с „ Една българска роза “ феновете като подсети за огромната българска певица Паша Христова.



Участниците се впуснаха в танц с Поли Генова по време на преобразяването й като поп-фолк дивата Камелия. „ Луда по тебе “ припяваха AZIS и Софи Маринова, които сътвориха в допълнение въодушевление по време на осъществяването.



Къци ще бъде Клаус Майне от Scorpions, а Милица ще се причисли към Jackson 5. AZIS получи предизвикателство с Оги Цолов, а Рафи ще скочи в амплоато на самия AZIS. Поли Генова още веднъж ще смени стила, преминавайки към Джейсън Деруло, а Софи Маринова ще скочи в Spice Girls. FIKI ще се преобрази в експресивния Роби Уилямс, а Михаела Мариноваще бъде Ваня Костова.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете и на „ Като две капки вода “ за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да откриете в и в.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Училище в Древния Египет: - Да забележим, Рамзес, какъв брой си научил таблицата за умножение... Лешояд по змия е равно на? - Това го знам -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНаши сънародници са карантинирани тамНа конференция в Брюксел Столтенберг съобщи, че Алиансът „ следи от близко напредъка на следствието в България против лица, упрекнати в шпионаж в интерес на Русия ”Ще има изборна секция в посолството ни в африканската странаРуският водач не посочи с коя от трите ваксини съветско произвеждане ще се ваксинира.Британският министър председател ще влезе в контакт с водачите от Европейски Съюз, с цел да се опита да предотврати " ваксинния шовинизъм " Решението за глобите беше взето през днешния ден от министрите на външните работи на страните от съюза в БрюкселВидно от заключението на специалист от Българска народна банка предоставените за проучване обекти – случайно определени банкноти с номинал от 100 $, са неистинскиОттеглянето не би трябвало да се пояснява като оттегляне от битката против насилието над жениТринадесетото издание на фестивала ще се организира сред 9 и 24 октомври в ПловдивПрестъплението е осъществено в в местността " Курткая " край ЯмболКолко ефикасна е тя при попречване на симптоматичното боледуване, както и при попречване на тежките форми на боледуване и хоспитализациитеЕжедневно от преливане на кръв и кръвни артикули се нуждаят доста пациенти от разнообразни клиникиТой е умрял на 96-годишна възрастМъжете ще би трябвало да избират долни дрехи за своите половинки Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР