С безбройните си пластични операции Цеца Величкович се е превърнала

...
С безбройните си пластични операции Цеца Величкович се е превърнала
Коментари Харесай

Обезобрази се с операции: Цеца Величкович се превърна в копие на Анита Мейзер

С безбройните си пластични интервенции Цеца Величкович се е трансформирала в копие на някогашната миска-убийца Анита Мейзер. Сръбската легенда сподели нови корекции и ботокс, които се виждат при последните й фотоси в обществените мрежи. Цеца напряко шашна почитателите си с големи само че увиснали гърди, още по-голяма уста и безизразно лице. Част от българските й фенове я оприличиха като двойничка на Анита Мейзер, писа „ Уикенд ”.



По лицето на изпълнителката на „ Трепни ” си личат множеството пластични корекции и ботокс. Физиономията й няма нищо общо с тази от началото на кариерата й, а прилича от ден на ден разкривеното от интервенции лице на Мейзер.

Според осведомени, преди време брачният партньор на сръбската певица Желко Ражнатович-Аркан изрично й забранявал да си прави каквито и да било корекции и тя се подчинява на властната си половинка. Обаче след гибелта на именитият сръбски водач, който бе погубен през 2000-ата година, тя е наваксала със скалпела и това си проличава от километри.

Ако всяка фолк певица се хвали с най-малко една пластична промяна по лицето или тялото си, то Цеца има най-малко за 10 свои колежки и съвсем не е останало нищо нейно по лицето и тялото й. Муцуната на 44-годишната сръбкиня към този момент е безизразно, а джуките й са догонили тези на Мара Отварачката от най-вулгарния й интервал.

„ Станала е копие на Анита Мейзер. Бюстът й беше висящ като виме , а в лице не можеше да прави никакви мимики и се „ радва “ на така наречен безизразно или каменно лице. Загрозила се е с интервенциите ”, разясниха почитатели, потресени от типа на легендата.

Те цъкаха с език и се питаха какво ли ще прави легендата на балканската музика на 60 години. Цеца се пробва по всевъзможен метод да скрие следите от остаряването и да прикрие възрастта си, само че по този начин единствено добива плашещ тип, а не млада и сияйна осанка. Броят на корекциите й мъчно може да бъде обмислен, тъй като са много – нос, устни, скули, чело, брадичка, доста ботокс, филъри и хиалурон. Отделно не малко кубика в бюста, най-скъпи фасети за зъбите с цел да има холивудска усмивка.

49-годишната звезда съвсем няма място по себе си, което да не е поправено със скалпела, само че дали „ поправките ” са сполучливи или не могат да кажат почитателите й, които не утвърждават изключително разкрасителните процедури на любимката си. Постепенно, само че изрично пластичните интервенции към този момент са пристрастили Цеца към скалпела. В устрема си да се разкраси, тя има странен тип като на Анита Мейзер. Припомняме, че Анита Желева, както е същинското име на ромката, умъртви младия си брачен партньор Николай Димов. Двамата са играли рискова секс игра със свински опашки, която провокира и неговата гибел на 13 против 14 август 2016 година Мейзер изкара известно време в Сливенския затвор, само че излезе на независимост в края на март 2019 година Тя е характерен образец за неточност на пластичната хирургия. Мейзер има многочислени промени по себе си, които и до през днешния ден провокират шок. Варненката има по 750 грама силикон във всяка гърда и е ходеща реклама на несполучливи пластични интервенции, а Цеца към този момент е нейна последователка и двете умерено могат да минат за близначки.

Дали легендата на югофолка ще продължи с корекциите или ще спре на настоящето състояние, ще покаже единствено времето, само че най-вероятно вдовицата на Аркан няма да се задоволи с количеството ботокс и силикон по себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР