С бърз напредък в технологиите, основната мантра вече стана Go

...
С бърз напредък в технологиите, основната мантра вече стана Go
Коментари Харесай

Детският велосипед - най-добрият приятел на децата!

С бърз прогрес в технологиите, главната мантра към този момент стана „ Go digital “. Въпреки че цифровизацията има собствен набор от преимущества, родителите с терзание откриват, че децата са привлечени към джаджи, играят видеоигри и непрестанно са пред тв приемника. Истинско предизвикателство е да накарате малчуганите да играят на открито.
Точно в този миг на помощ за всички родители идва страхотният детски велосипед.
Колоезденето е занимателно и е едно от най-хубавите занимания, с цел да поддържате децата си дейни, здрави, щастливи и обществени.
Какви са изгодите от карането на колело за децата? Упражнява сърдечно-съдови мускули Колоезденето е отлична подготовка за разнообразни мускулни групи. Когато се упражняват мускулите на краката, сърдечната периодичност се усилва, като по този метод се форсира издръжливостта в тялото на Вашето дете. Докато кара своят обичан детски велосипед, сърдечно-съдовите мускули се упражняват и детето поддържа съвършено форма за годините си.
Изгражда мускулна маса Известен е фактът, че карането на колело е положително упражнение за краката. Но то също по този начин укрепва цялото тяло. Мускулите на детето се построяват постепенно и устойчиво. Още една страхотна изгода да вземете на детето си велосипед!
Облекчава напрежението Колоезденето е отличен избор, в случай че желаете да намалите напрежението. Децата имат забързани и от време на време тежки дни в учебно заведение и постоянно се усещат изтощени. Карането на колело може да им помогне да се заредят с сила и да се почувстват доста по-добре. Детският велосипед е техен пръв другар, когато имат потребност да разхлабен, да понижат среса и да се забавляват от сърце.
Подсилва прочувственото богатство Колоезденето покачва увереността у децата. Докато карат своите детски колела, те опознават света към тях и се срещат с всичко, което ги чака. Те се усещат по-смели, уверени и прочувствено постоянни. Децата се любуват от сърце на своите детски колела и основават прелестни мемоари, които ги вършат по-позитивни и щастливи.
Подобрява уменията за социализиране Колоезденето оказва помощ в социализацията на децата. Подобрява уменията им за връзка и им дава опция да основат нови другари, да споделят възгледите си, да пазят споделени секрети, да разискват личните си дребни проблеми и да се забавляват дружно.
Поддържа ги дейни Компютърните игри и часовете, прекарани пред тв приемника, лимитира децата и ги прави мързеливи и неактивни. Това може да докара до детско затлъстяване и някои здравословни и прочувствени проблеми. Колоезденето е едно от най-хубавите и потребни занимания за децата. Те излизат на открито, срещат се със света, намират нови другари и са задоволително дейни.
Един значим съвет от нас:
За да може Вашето дете да се забавлява, до момента в който кара своето колело, а Вие да сте спокойни, че е предпазено, не забравяйте за наложителния аксесоар- каска за велосипед - Спортен склад БГ!
Тя е най-хубавото средство, което защищава всеки, който желае да се любува на обичаното си занимание- колоезденето.
Как да изберете своята каска за велосипед? Когато избирате велосипедна каска, доста е значимо да уцелите верния размер. Тя би трябвало да приляга добре върху главата Ви, само че никога да не Ви притиска прекомерно доста. Каските за велосипед разполагат с механизми, които разрешават да ги стегнете колкото е належащо и да се почувствате удобно. Хубаво е предният край да се намира на към 2-3 см от веждите. 
Обърнете внимание на характерностите и особеностите на моделите: тегло, вентилация, подплънки, каишка за брадичка, отбрана при удар, материал.
Дайте добър образец на децата си, като Вие сами носите каски за велосипед.
Обяснете им за какво те са толкоз нужни.
Нека знаят, че каската за велосипед е важна и наложителна част от персоналната защитна екипировка на всеки колоездач.
Задайте правила! Ако няма каска, няма и развлечение! Бъдете поредни в дейностите си и виновни!
Нека децата се забавляват безвредно и здравословно, до момента в който карат своя обичан детски велосипед!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР