С бариера скоро ще се контролира достъпът на коли в

...
С бариера скоро ще се контролира достъпът на коли в
Коментари Харесай

Спират с бариера нашествието на коли в Капана

С преграда скоро ще се управлява достъпът на коли в пешеходната зона в „ Капана “. Съоръжението е поставено на ул. „ Железарска “, а тези дни сложиха и будката за защита малко след първата пресечка към квартала от Тунела, по която трафикът няма да се стопира.

Бариерата ще ограничи придвижването към суперцентъра на Пловдив, защото ще се подвига единствено в случай че водачът има пропуск.



Специалният режим няма да важи за профилираните коли – коли за спешна помощ, пожарни, обслужващите машини на „ Чистота “, полиция. Предимство ще употребяват и жители, чийто адрес е в пешеходната зона, а също по този начин коли, които зареждат комерсиалните обекти. Според общинската администрация режимът ще сътвори повече ред в арт квартала, защото изключително във вечерните часове тук се вижда настъпление на коли.

Както е известно, бариери са инсталирани на трите от улиците в Стария град - една на ул. " Съборна ", две - на входа в резервата откъм Понеделник пазара и на изхода към Източната врата.

По същия метод е стеснен достъпът на коли до общината и Главната откъм ул. „ Кн. Ал. Дондуков - Корсаков “. Преди това обаче по нареждането на кмета на Пловдив Здравко Димитров беше отстранена поставената в предишния мандат преграда на ул. „ Ясна поляна “ към спортните зали и стадиони на Гребния канал.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР