С българското знаме се окичи на финала на концерта си

...
С българското знаме се окичи на финала на концерта си
Коментари Харесай

На концерта в „Арена“: Цеця плака за Аркан, развя българското знаме

С българското знаме се окичи на финала на концерта си сръбската певица Цеца Величкович-Ражнатович . Повече от 10 000 души посрещнаха популярната изпълнителка в зала " Арена Армеец " в четвъртък вечерта. Звездата изнесе тричасово шоу, като извърши всички свои най-големи шлагери, а от самото начало публиката пя с нея класиките - " Кукувица ", " Пиле ", " Лепи Громе мой ", " Маскарада ".

Залата се пукаше по шевовете, а хилядите гърла запяха още в самото начало с подгряващата тайфа MEGA BAND. Музикантите редяха час и половина шлагер след шлагер на Лепа Брена и Весна Змиянац, а през това време градусът на настроението се покачваше с всяка минута. В залата се внасяше алкохол, а най-отпред бе стъкмена специфична ресторантьорска част. Силното й наличие, шегите, които подхвърляше на публиката, и кръшните й придвижвания подлудяваха почитателите, които не спираха да скандират името й.

" Благодаря, България! Вие ме обичате и аз ви обичам. За мен постоянно е чест и огромно наслаждение да съм тук и да пея за вас ", сподели от сцената Цеца.

Изпълнителката сподели блестяща форма - тя бе в къса сребриста рокля с пайети, високи обувки и дълга конска опашка. Визията й бе в жанр " Дженифър Лопес ". Именно по този начин я оприличи един от сътрудниците й. " Хайде, Лопес, ти си, покажи им по какъв начин се прави ", с мигане подкани Цеца барабанистът й.

Сръбската мегазвезда пя без спиране три часа, като извърши остарели и нови шлагери. Публиката бе толкоз екзалтирана, че след последната й ария я извика няколко пъти на бис. На една от последните си песни хубавата сръбкиня хвана българско и сръбско знаме и ги развя над главата си.

Кулминацията на вечерта пък бе, когато Ражнатович извърши парчето " Пиле ", отдадено на мъртвия й брачен партньор. В този миг залата запя и защрака с телефони в тъмнината. Певицата пееше и плачеше , като понякога бършеше бузите си. Залата й пригласяше, а в края на песента Цеца замлъкна и гласовете на публиката довършиха думите й.

" Феноменални сте ", " Хвала пуно ", показа Цеца, като изясни и на български, че усеща сърцето си " цялостно с обич към всички в залата ".

Това лято Цеца Величкович означи 35 години на сцена и реши да го показа с българската аудитория. За събитието от провинцията бяха пристигнали пет рейса, два от тях от Асеновград, имаше от Габрово и Пловдив.

" Всички ние сме тук поради обичаната си певица . Вижте, единствено дами сме, водачът е мъж единствено, само че от самото начало от Велико Търново до тук сме му пели песните на Цеца, по този начин и той ги научи ", засмя се Иванка Петрова, уредник на един от транспортите от остарялата столица до София.

Феновете бяха сюрпризирани, че с Цеца Величкович не пристигна нейната щерка - Анастасия. Те чакаха двете да изпеят някои от шлагерите на певицата.

" Дъщеря ми е доста надарена и се гордея с нея ", сподели в единственото изявление за медията ни Величкович, преди да пристигна у нас.

Анастасия, която също пее като майка си, единствено преди няколко месеца се залюби с футболния национал Неманя Гудел. С халфа на " Севиля " завъртяха луда обич и двамата сега са на международното по футбол в Катар. Самата Анастасия пусна в инстаграма си фотоси от трибуната на стадиона в Доха по време на мача Сърбия - Бразилия, който приключи с 2:0 за " кариоките ". Неманя и съотборниците му се бориха мъжки, само че класата на Бразилия надви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР