С атрактивен 3D mapping в центъра на София Министерството на

...
С атрактивен 3D mapping в центъра на София Министерството на
Коментари Харесай

С 3D технология показват как се променя България

С атрактивен 3D mapping в центъра на София Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) ще покаже по какъв начин трансформира обитаемоте места в страната с европейското финансиране по Оперативна стратегия "Региони в напредък " (ОПРР) 2014-2020 година Това оповестиха от ведомството.

Събитието ще се състои през днешния ден от 18.30 часа на площад "Ал. Батенберг ", против Националната художествена изложба. То е част от осведомителната акция на Оперативна програма “Регионално развитие” и е по отношение на Годишното осведомително събитие на програмата.

В него ще вземат участие министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, заместник-министър Деница Николова, заместник-кметът на Столична община Дончо Барбалов.

С помощта на модерни технологии върху корпуса на съчленен "Икарус " атрактивно ще бъдат показани осъществени със средства от Оперативна програма “Регионално развитие” планове. Като част от самодейност в столичния електротранспорт е подредена и специфична галерия със фотоси на осъществени планове по ръководената от Министерство на регионалното развитие европейска стратегия.

Изложбата може да бъде забелязана в 50-те тролейбуса, купени по план "Интегриран Столичен градски превоз ", финансиран по Оперативна стратегия "Регионално развиване " 2007-2013 година Чрез него са били възобновени напълно амортизираните транспортни средства по най-натоварените тролейбусни направления - линиите 1, 2, 5 и 9 в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР