С ъпругата на известния футболист Ваня Джаферович – Евгения е

...
С ъпругата на известния футболист Ваня Джаферович – Евгения е
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на съпругата на Джаферович

С ъпругата на известния футболист Ваня Джаферович – Евгения е с обвиняване от прокуратурата, научи.

Евгения Джаферович ще дава отговор за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди след случай с друга жена на пътя.

Обвиняемата е пусната с гаранция от 1 000 лв..
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай - Като се напия с ракия и след това не ме е боязън от никого! - Вярно ли? Даже и от жена ти? - А-а-а, толкова… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОкончателното облекчение на рестриктивните мерки се възнамерява за 21 юниОтпред на тялото си тя бе изписала " Без просвета няма бъдеще " Иван Ченчев даде за образец министър-председателите на Унгария и Словакия, които употребяват съветската ваксина, с цел да имунизират популацията сиВижте повече за случая с образованието на един единствен ученикВижте повече за живота на Стинг, както и от кое място идва псевдонимът на музикантаВижте няколко създатели аргументи да започнете да ядете чушки всеки ден и това да усъвършенства здравословното ви състояниеМария Бакалова получи номинация в категорията най-лоша екранна композиция дружно с Руди Джулиани за сцена от кино лентата " Борат 2 " Започна незабавна инспекция в Пловдив поради гибелта на 57-годишната жена, която е била ваксинирана с препарата на AstraZenecaКакво показа тя за руския космонавт Юрий ГагаринЦената на Dacia Spring във Франция ще стартира от 16 990 евро.Един елементарен метод да се понижи изразходването на месечен трафикКъде е станал инцидентътВъздействието на пандемията върху психологичното здраве на децата става все по-тревожноКого касае тяПричината е краткотрайното прекъсване на имунизацията с имунизацията на „ АстраЗенека ”
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР