С апел към учениците да не носят слушалки и качулки,

...
С апел към учениците да не носят слушалки и качулки,
Коментари Харесай

МВР Бургас с призив: Без слушалки и качулки при пресичане на улиците

С зов към учениците да не носят слушалки и качулки , когато пресичат улиците и към водачите, да карат със съобразена скорост, зимни гуми и изправни коли, стартира срещата в ОДМВР – Бургас.
" За всичко останало ще се погрижим ние ", безапелационни бяха представителите на разнообразни институции, които се събраха да набележат ограничения по акция „ Зима “, която стартира в цялата страна.
Институциите, които са виновни за пътната сигурност сплотяват старания, с цел да има по-малко произшествия и потърпевши хора. Представители на КАТ, ОДМВР, СБА, БЧК, община Бургас и други са сигурни, че единствено в случай че работят дружно, произшествията ще намалеят.
Акция „ Зима “ тази година е ориентирана главно против пътния травматизъм.
" Знае се къде са местата с най-вече пътни катастрофи в Бургас ", сподели началникът на " Охранителна полиция и КАТ " при ОДМВР – Бургас, комисар Неделчо Рачев. Там ще има засилено полицейско наличие. На тези сектори са сложени и камери за видеонаблюдение.

" Община Бургас работи интензивно по запълване на дупките и асфалтирането на секторите, както и по пребоядисване на пешеходните пътеки и пътните маркировки. Осветлението на местата за секване към учебните заведения, е друга значима задача, по която се работи ", съобщи шефът на общинско дружество " Транспорт " - Андрей Рунчев.
Но най-важното от всичко е безвредното шофиране, отчитането на обстоятелството, че през зимата има понижена видимост и заледени сектори.
Представителите на БЧК приканиха жителите, които имат опция да дарят кръв да го създадат, тъй като това е значима причина за избавяне на човешки живот при ПТП.
Машините и материалите за зимната подготовка са налице. Община Бургас е направила инспекция на компаниите, които се занимават с доставката им.
Намалете скоростта преди пешеходна пътека, с цел да създадете убеденост на пешеходеца. Пазете всички на пътя и най-много децата, тъй като техните реакции са по-непредвидими, бяха част от препоръките за отговорно отношение през зимата на всички участници в придвижването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР