С ансамбъл Българе на Северната порта на Сердика ВМРО даде

...
С ансамбъл Българе на Северната порта на Сердика ВМРО даде
Коментари Харесай

Под №1 ВМРО започва нова битка за България

С отбор " Българе " на Северната врата на Сердика Вътрешна македонска революционна организация даде старт на предизборната си акция. Както воеводите си знаят - по патриотично му, макар неприятното време. И несъмнено, няма по какъв начин да мине без пушки.

Председателят на предизборния щаб Юлиан Ангелов посочи, че Вътрешна македонска революционна организация е най-родолюбивата партия в България. Всички задължения, които поехме пред българските жители - изпълнихме, регистрира той. Вътрешна македонска революционна организация са нараснали приходите на българите, съумели са да отстоят националните ползи, както в страната, по този начин и отвън границата. В идващото Народно заседание ще бъдем една от водещите политически сили и от нас ще зависят съдбините на страната, даде поръчка Юлиан Ангелов и отсече: " 30 години национално изменничество стигат! "

Повече от 30% от хората в листите на партията са от гражданската квота. Лидерът на партията и боен министър Красимир Каракачанов изясни, че Вътрешна македонска революционна организация не дава обещание, а споделя какво е изпълнило. Партията застава с гордо вдигната глава пред гласоподавателите. Каракачанов регистрира справяне с битовата престъпност. Преборихме се с една разрушителна за българското семейство Истанбулска спогодба, акцентира той. На нас номер едно в нашата идеология и идея е България, посочи воеводата. Затова и на партията се е паднал номер едно в бюлетината. С номер едно напред, прикани Красимир Каракачанов и чака неотстъпчивост и интензивност от воеводите. Пандемия не ни плаши, акцентира той и увери: " Вървим единствено напред. "

Партията не се плаши и от тези, които ще купуват гласове. Искрен Веселинов акцентира на собствен ред, че стартира нова борба за България. Той настоя да не се позволява джендър идеологията да развращава децата на България. Нямаме право да отстъпваме, уточни Веселинов.

Вътрешна македонска революционна организация влиза в идващия парламент с ясна стратегия за растеж на приходите. Средна пенсия 700 лв., дават обещание от Вътрешна македонска революционна организация. 2500 лв. може да е междинната работна заплата в края на идващия мандат. Армията ще продължи да бъде пазач в политиката на Вътрешна македонска революционна организация. В България редът и законът би трябвало да са над всичко, настоя още Искрен Веселинов. Партията увери още, че пази предишното, само че гледа и към бъдещето и упоритостта е страната да е икономическа мощ в Югоизточна Европа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР