С амо за няколко часа отрова, разпръсната на улица в

...
С амо за няколко часа отрова, разпръсната на улица в
Коментари Харесай

Ужас, пръсната отрова убива домашни животни в София

С амо за няколко часа отрова, разпръсната на улица в София, умъртви пет кучета. Стопани описват, че животните умирали за минути. На разнообразни места били хвърлени кренвирши, напълнени с бяло вещество, оповестява.

„ Дъщеря ми изведе кучето, с цел да го разноски. След като се прибира, животното очевидно е взело от това нещо и по-късно пада на тротоара. Тресе го, трепери и не може да диша”, изясни пострадал, чийто домакински любим е бил токсичен.



Собственици на животни са подали сигнал до 112. Оттам обаче декларирали, че няма причинител и няма какво да се направи.

„ Хората са постъпили вярно, като незабавно са подали сигнал. Полицията има написана от 2014 година процедура за неотложно реагиране при такива случаи. Тя явно не е спазена от индивида, получил сигнала”, разяснява Явор Гечев от фондация „ Четири лапи”.



„ Процедурата планува незабавно на мястото да бъде изпратен полицейски екип, който да направи оглед. Тогава се преценя дали да се повика ветеринар и да се вземе проба”.

„ Може би, би трябвало да пострада някое дете, с цел да се задействат най-сетне от полицията и да разработят доста ясна процедура и тя да се спазва”, добави Гечев.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Блондинка към русокоска: - Знаеш ли, че с цел да се оплете един пуловер, трябват три овце! - Какви ги приказваш! Аз дори не знаех, че… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНово проучване разкрива изненадващи обстоятелства за резултата на едни от най-големите катаклизми в историята на Земята върху размера на мозъците на бозайницитеЕто какво е мнението на специалиститеФормацията, кръстена на видния английски естествоизпитател Чарлз Дарвин, беше водеща дестинация за гмурканеКак се стигна до куриозния случайПрограмата на DIEMA SPORT 3 ще обогати спортното наличие в премиум пакетаВижте защо се отнасяВ коя група попада БългарияТурският президент предложи ново ръководство на ЙерусалимПовечето биха желали държавното управление да ползва политики, които лимитират имиграциятаПрестъплението е осъществено в интервала от март 2014 година до началото на ноември 2014 година в село Лесово, общ. Ямбол, и в гр. БургасКъм Арктика се стремят освен граничещите с нея страни, само че и по-отдалечени страни като КитайТаско Ерменков е част от листата, само че отхвърли това да е истинаНово бъдеще за лекарите на „ Откраднат живот “ по време на огромния край на 20 майВедомството е готово да спомага и логистично за разпространяване на осведомителни материалиКакво оповестиха от Министерството на образованието и науката
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР