С актуална и проверена информация БНТ ще следи изборите у

...
С актуална и проверена информация БНТ ще следи изборите у
Коментари Харесай

Бъдете с БНТ в деня на вота

С настояща и тествана информация Българска национална телевизия ще следи изборите у нас и в чужбина през целия ден, както в ефира, по този начин и на цифровите платформи.

Началото е в 6:55 ч. с Христина Христова. След 9:00 следенето на вота продължава в „ Денят стартира с Георги Любенов ". Зрителите ще видят по какъв начин гласоподават политическите водачи, по какъв начин протича изборният развой в страната и чужбина, има ли нарушавания.

След новинарската емисия в 15:00 ч. стартира специфичното студио „ Избори 2 в 1: Резултатът ", с водещи Аделина Радева, Добрина Чешмеджиева и Бойко Василев.

Предаването ще наблюдава последните часове на изборния ден, какви са първите резултати от гласуването и първите реакции на политиците. И този път публичната телевизия се доверява на две потвърдени социологически организации „ Алфа рисърч " и „ Галъп ".

Освен на цифровите си платформи Българска национална телевизия ще даде цялостна картина за изборния ден и в новинарските излъчвания - в 7:00 ч., 12:00 ч, 15:00 и 18:00 ч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР