С абсолютно единодушие Демократична България няма да подкрепят предложението на

...
С абсолютно единодушие Демократична България няма да подкрепят предложението на
Коментари Харесай

И Демократична България няма да подкрепи кабинета на ИТН

С безусловно единогласие " Демократична България " няма да поддържат предлагането на " ИТН " за състав на Министерски съвет. Новината заяви съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов на брифинг в Народното събрание.

По думите му смяна с Движение за права и свободи през задния вход не може да се прави . Промяна може да се направи единствено с хора, които разполагат с високо доверие още през цялото време. От самото начало от Демократична България са декларирали, че няма да поддържат каквото и да било държавно управление, а държавно управление, което може да направи смяната, акцентира Христо Иванов.

" Демократична България " не могат да позволен да предадат своите гласоподаватели, подкрепяйки едно държавно управление, което не могат да кажат, че е държавно управление на смяната. Можем ли да подкрепим едно болшинство, което се заявява като плаващо, запита Христо Иванов. Можем ли да подкрепим едно държавно управление, което не е контрактувано, а е наложено посредством закани и диктати, продължи да пита депутатът. Можем ли да излъчим държавно управление, което стъпва на една декларация - не можем, безапелационен бе Христо Иванов.

" Демократична България " не са се договаряли с " ИТН " за нищо.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР