С абсолютно единодушие Демократична България“ няма да подкрепят предложението на

...
С абсолютно единодушие Демократична България“ няма да подкрепят предложението на
Коментари Харесай

Очаквано: Демократична България няма да подкрепят кабинета на Има такъв народ

С безусловно единогласие „ Демократична България “ няма да поддържат предлагането на Има Такъв Народ за състав на Министерски съвет . Новината заяви съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов на брифинг в Народното събрание.

Промяна може да се направи единствено с хора, които имат високо доверие още през цялото време. От самото начало няма да подкрепим каквото и да било държавно управление, а държавно управление, което може да направи смяната, акцентира Христо Иванов.
 Ето за какво Зелено придвижване от Демократична България няма да поддържат проектокабинета на Има Такъв Народ Ето за какво " Зелено придвижване " от Демократична България няма да поддържат проектокабинета на Има Такъв Народ
Момчил Даскалов, член на Националния съвет на Зелено придвижване, споделя причините си за какво не поддържа проектокабинета на Слави Трифоно...

Демократична България не могат да позволен да предадат своите гласоподаватели, подкрепяйки едно държавно управление, което не можем да кажем, че е държавно управление на смяната. можем ли да подкрепим едно болшинство, което се заявява като плаващо, запита Христо Иванов.

Можем ли да подкрепим едно държавно управление, което не е контрактувано, а е наложено посредством закани и диктати , продължи да пита депутатът. Можем ли да излъчим държавно управление, което стъпва на една декларация – не можем, безапелационен бе Христо Иванов.

, показва Иванов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР