С 9 нови идеи за иновации ще се сблъскаме в

...
С 9 нови идеи за иновации ще се сблъскаме в
Коментари Харесай

Девет нови идеи за иновации идват в бъдеще

С 9 нови хрумвания за нововъведения ще се сблъскаме в близко бъдеще. Някои от концепциите може да не наподобяват толкоз нови, само че технологиите и нарасналото търсене, ще усилят интереса към тях, съобщи Милен Ганев, съучастник в българската софтуерна компания E-CARD, която е в топ 50 в Европа. По този мотив излезе и отчет на CITI group с новите хрумвания за нововъведения и благоприятни условия за повишаване на акции на избрани компании.

3-D архитектура в полупроводниците

Процесът на произвеждане на тези устройства може да ускори преимуществата на водачите на пазара. Най-добрият избор тук е Samsung Electronics, LAM Research и Entegris.

AI наблюдаване на самолетни компании

Изкуственият разсъдък, приближаващ на идващия ви полет, може да мери температурата, пулса и така нататък, с цел да открие заразни инфекции или интоксикации. Глобалните мрежови самолетни компании, с висока интернационална експозиция по отношение на нискотарифните компании, би трябвало да бъдат на напред във времето. Дългосрочните избори включват Delta Air Lines и Azul.

Алтернативни протеини

Все повече консуматори ще минават към различни меса заради аргументи, свързани със здравето или изменението на климата. Beyond Meat и Kellogg са най -изложени на растежа на различните меса.

Амонячно задвижване в реактивните мотори

В конкуренцията за понижаване на авиационните излъчвания амонякът е едно на ниска цена и осъществимо решение. Зеленият амоняк към момента е надалеч и в него се виждат няколко решения с нулеви/ниски излъчвания като спечелили. Неговите бъдещи амонячни игри включват Yara, CF Holdings, GE и IAG.

Деполимеризиращи пластмаси

Усъвършенстваните системи за преработване на химикали се преглеждат като решение за подкрепяне на премахването на пластмасовите боклуци от депата, заместващи сегашните системи за механично преработване. Докладът вижда опция за производители на пластмасови смоли като Dow, LyondellBasell и Arkema.

Директно хващане на въглеводород от въздуха

Процесът, който улавя въглерода напряко от въздуха, ще играе основна страна в тактиките за преход към зелена сила и се нуждае от държавна поддръжка. Най-добрите залози тук са за Occidental Petroleum и Aker Carbon Capture.

Търговски центрове Metaverse

В бъдещето на интернет виртуалните магазини ще продават както цифрови, по този начин и физически артикули на консуматори, които разделят времето си в двата свята, с помощта на смарт телефоните, слушалките за виртуална действителност и очилата с разширена действителност. Фейсбук и Snap са два метода да отиграете това.

иРНК ваксини

Преди година водещата технология за ваксини против COVID-19 се разглеждаше като значително недоказана, а в този момент са в ход тествания за лекуване на няколко инфекциозни болести, като генетични болести и даже рак измежду бъдещите благоприятни условия. Sanofi Arcturus и Pfizer са измежду най -добрите
залози за този тренд.

Незаменими жетони – NFT

Бенефициенти включват компании или физически лица, чиято съществена активност е продажба на наличие или артикули с марка, такава, която разрешава основаването, сечене,
залагане, шерване или търговия на NFTs на вторичния пазар, и компании за услуги, които оказват помощ на основателите на наличие да се ориентират в тази нова екосистема. Бенефициентите включват Robinhood, Discovery, Disney, WPP и Publicis.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР