С 9-годишна присъда в ГърцияБългарски гражданин, осъден на 9 години

...
С 9-годишна присъда в ГърцияБългарски гражданин, осъден на 9 години
Коментари Харесай

Измамник предпочете наш затвор

С 9-годишна присъда в Гърция
Български жител, наказан на 9 години затвор в Гърция поради измами, ще търпи наказването си у нас, откакто самичък е изискал това. По проблема се произнесе Окръжният съд в Разград, който признава присъдата, произнесена от Апелативен съд по тежки закононарушения в Солун.

Я. Я. е роден в Русе, само че с адрес в Разград. Според посоченото в решението на съда той е бил неосъждан, само че е приет за отговорен за основаване и присъединяване в проведена незаконна група (ОПГ) " за осъществяване на тежки закононарушения и директно съучастничество в цялостна машинация и опит с целенасочена полза повече от 120 000 евро " в изискванията на рисков рецидив.
Престъпленията са осъществени през 2019 година, а неоправдателната присъда в Гърция е влезнала в действие през април 2022 година

Осъденият мъж е полагал труд по време на задържането си в южната ни съседка в размер на 687 дни, които ще бъдат зачетени и приспаднати при изтърпяване на наказването му у нас. Първоначалният режим следва да е непоколебим, показва се в претекстовете на съда. Решението му предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР