С 692 гласа за, 14 против и 41 въздържал се,

...
С 692 гласа за, 14 против и 41 въздържал се,
Коментари Харесай

Преизбраха Христо Иванов за лидер на Да България

С 692 гласа " за ", 14 " срещу " и 41 " въздържал се ", делегатите на националната конференция на " Да България " преизбраха Христо Иванов за лидерския пост в партията.

" Считам това за голям ангажимент и виждам в него израз, че относително младата ни организация счита, че имам незавършена работа ", сподели след гласуването Христо Иванов и се ангажира на идващите партийни избори да има мощна конкуренция за лидерския пост.
Христо Иванов към съпартийците: Трябва да се научим да бъдем огромни
Да се научим да бъдем огромни и да запазим физиономия. Това сложи като задача на съпартийците си водачът на Да България Христо Иванов...
Прочети повече
Помолен да разясни за какво счита, че ще има предварителни парламентарни избори, както уточни в отчета си пред делегатите, Иванов сподели, че не има намерение да води политиката на " Да България " в тази посока. Страната се трансформира, светът се трансформира, това ще води до неустойчивости, уточни той и тези неустойчивости ще имат своето политическо измерение, сподели той. 

" Ние от Демократична България считаме да дадем своя принос за стабилността на ръководещата коалиция ", съобщи Иванов.

" Изобщо нямаме желание да клатим лодката ", акцентира той и добави: " Не за друго, а тъй като има доста работа за извършване, страната има потребност, въпреки всичко, от стабилизиращи фактори ".

Иванов удостовери догатката си, че трансформацията на политическата система, дълбоките фактори на неустойчивост с огромна възможност ще доведат до предварителни избори.
Христо Иванов изясни за какво ще бъде избран отново
" Не ме пускат, преди да съм си довършил работата ", по този начин водачът на " Да България " Христо Иванов изясни предстоящото му преизбиране на пост...
Прочети повече
" Да България и Демократична България имат роля да дават нови дела на българската политика. По същия метод, по който превърнахме правораздаването в такава, да вземем за пример децентрализацията и локалното самоуправление са нещо, за което ще работим да бъде такава идея ", посочи Иванов.

Той съобщи още, че всяка политическа групировка си слага за цел да има водеща роля конкретизира за Да България, че считат да го реализиран надграждайки това което имат като капацитет и преодолявайки слабостите, които са посочили. " Това значи да развиваме нови политически послания, да имаме и нови лица и нови тематики, които да постановяваме. Знаем къде отиваме, знаем какво можем, знаем какво би трябвало да доразвием у себе си, следва работа ", съобщи Христо Иванов.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР