С 65 години закъснение полицията в САЩ успя да идентифицира

...
С 65 години закъснение полицията в САЩ успя да идентифицира
Коментари Харесай

С 65 години закъснение полицията успя да идентифицира дете, намерено в кашон

С 65 години забавяне полицията в Съединени американски щати съумя да разпознава дете, открито мъртво в кашон, съобщи Франс прес.

На 25 февруари 1957 година трупът на момченце със следи от доста удари е намерено, увито в одеяло, в кашон в гориста зона на Филаделфия. Детето изглеждало и недохранено, описа на конференция началникът на полицията а Филаделфия Даниел Аутлоу.

Заключението на патолога било, че жертвата е сред 4 и 6 годинки, само че никой не се е заинтересувал от умрялото дете, а следствието не разрешило идентификацията му. Накрая тялото е било заровено, а на надгробния камък пишело: " Неизвестно дете от Америка ".

През 2019 година обаче полицията ексхумирала натрупа, взет бил материал за ДНК разбор, резултатите от тестванията са били качени в бази данни, оценени от специалисти и по този начин се стигнало до биологичната майка на момчето. Открити са документи, удостоверяващи, че детето е родено през 1953 година Нови разбори разрешили да се открие и самоличността на бащата и денят на раждане на детето, което най-после било разпознато като Джоузеф Огъстъс Зарели, роден на 13 февруари 1953 година

Полицията не съобщи самоличността на родителите, но съобщи, че детето има прочут брой братя и сестри, които са към момента живи. Води се следствие за ликвидиране и полицията към момента има потребност от помощта на обществеността, с цел да завърши с историята на това дете, разясни полицейската комисарка Даниел Аутлоу.

В края на октомври беше решена друга тайнственост в страната. Федералната полиция и правораздаването оповестиха, че са разпознали жена, която  е била открита убита, с отрязани ръце, на плаж на източното крайбрежие на Съединени американски щати през 1974 година и чийто палач не е бил открит. Жената бе разпозната като Рут Мари Тери, родена в Тенеси, на 37 години все още на убийството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР