"С 56,6 млн. лв. подкрепяме над 1800 земеделски стопани, които

...
"С 56,6 млн. лв. подкрепяме над 1800 земеделски стопани, които
Коментари Харесай

С 56,6 млн. лв. ще бъдат подкрепени над 1800 земеделски стопани заради COVID-19

"С 56,6 млн. лева поддържаме над 1800 аграрни стопани, които са отсрочили заемите си и не могат да ги погасяват в изискванията на пандемията от COVID-19 ", осведоми министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на онлйан съвещанието на кабинета, стана ясно от профила му във Facebook.

"Финансовата помощ ще разреши на стопаните, отглеждащи едри и дребни преживни животни и картофопроизводители, да продължат земеделската си активност и да не търпят загуби. Подкрепата изискваше нотификация от Европейска комисия, по тази причина благодаря на ръководителя й Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е и на еврокомисарите. Само в рамките единствено на няколко дни те реагираха, с цел да може ние бързо да отговорим на проблемите, които рецесията с ковид сега ни основава.

Възложих на министър Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри и на министър Емил Димитров дружно да работят за намиране на спомагателни източници на вода за селските стопанства, защото сушата е огромна и занапред би трябвало да мислим за идната година ", осведоми Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР