С 5-годишен стаж зад волана е водачът, причинил мелето в

...
С 5-годишен стаж зад волана е водачът, причинил мелето в
Коментари Харесай

Началникът на КАТ-Пловдив за шофьора: За мен Коледно чудо е, че се е разминал леко

С 5-годишен стаж зад кормилото е лидерът, предизвикал мелето в шоурума в пловдивския квартал " Кючук Париж ". За този интервал той е глобен 4 пъти по ЗДвП, два от които за превишена скорост. Това съобщи шефът на Пътна полиция Пловдив - основен контрольор Йордан Милушев. Той добави, че младежът не е престъпно проявен. Открит е на адрес, друг от този на който обитава. Днес са му направени проби за алкохол и опиати, които са негативни.

" С него работи дознател по формирано досъдебно произвеждане. Пред него ще даде пояснения за какво е напуснал местопроизшествието. До момента знаем, че към 20 часа е настъпил случаят. Водачът губи ръководство, навлиза в насрещното платно и се забива в ограда и железно съоражение. Има лека контузия, която не постанова хоспитализация. За мен при тези вреди по колата и инфраструктурата е Коледно знамение, че лидерът се е разминал с тези контузии ", сподели началникът на КАТ, представен от trafficnews.

Той апелера водачите да следват разпоредбите и закона за придвижване, да карат деликатно и с разрешената за пътната конюнктура скорост.

За сходно действие законът планува от един до шест месеца отнемане от правото на ръководство на МПС и санкция до 200 лв..

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР