С 44% се е увеличил броят на случаите на в

...
С 44% се е увеличил броят на случаите на в
Коментари Харесай

Нови ограничения след огромен седмичен ръст на новите случаи на коронавирус в Европа

С 44% се е нараснал броят на случаите на в Европа за една седмица, предава БНР. Редица страни не престават със стягането на ограниченията, откакто беше преминат прага от 250 000 жертви на пандемията на Стария континент.
Случаите по целия свят към този момент надвишават 40 милиона. Белгия постанова полицейски час през нощта за цялата страна, затварят се питейни заведения и заведения за хранене. Настанените в болница пациенти с ковид в Белгия се усилиха със 100% за една седмица. Италия от тази нощ вкара по-ранно затваряне на заведенията. Ресторантите ще би трябвало да затварят най-късно в среднощ и да настаняват най-вече шестима души на маса, а питейните заведения ще работят до 18 часа. Мерките не включват полицейски час, какъвто беше въведен в редица френски градове.
 Теория на конспирацията или не напълно: Може ли да имаме вяра на PCR тестванията за ковид? Теория на конспирацията или не напълно: Може ли да имаме вяра на PCR тестванията за ковид?
Какво имаме поради, когато кажем, че човек има позитивен PCR тест за ковид? Това в действителност не значи, че въпросният човек е б...
Словенското държавно управление разгласи през днешния ден 30-дневно изключително състояние след внезапен скок на случаите през последната седмица. Наложен е и полицейски час от 21,00 ч. до 06,00 ч. 152 общини във Полша към този момент са алена зона и там важи възбрана за сватби, кръщенета, отдалечено е образованието в учебни заведения и университети. Полските управляващи ще изградят полева болница на националния стадион в столицата Варшава. Тя ще разполага с 500 кревати за пациенти с COVID-19. Поляците всеобщо поддържат рестриктивните мерки.
В Австрия от петък влизат редица ограничавания, разгласи канцлерът Себастиан Курц. „ От петък в среднощ се позволяват събирания на закрито до 6 души най-много. Това значи - 6-ма възрастни. За на открито разрешено е да се събират до 12 души. Тези правила важат на всички места от заведения за хранене до йога курсове, рождени дни, сватби и срещи в клубове “. Швейцария вкарва от през днешния ден наложително носене на маски в затворени обществени пространства и възбрана за събиране на повече от 15 души. Черна гора затваря заведенията за хранене и кафенетата в огромните градове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР