С 40-годишните жени сексът вече не е просто секс За

...
С 40-годишните жени сексът вече не е просто секс За
Коментари Харесай

Тайните интимни желания на 40-годишните жени

С 40-годишните дами сексът към този момент не е просто секс
За дамите, които наближават 40-годишна възраст или напълно скоро са я трансферирали, може да се напише доста. Това са дами в разцвета на силите си. Видели са доста, претърпели са доста, срещнали са се с страстите от положително и неприятно и са ги надживели. Жените на 40 са зрели, само че без подозрение у тях бушуват и пристрастеностите и копнежите на млади девойки. В секса това са дами, които не просто желаят, а към този момент и знаят по какъв начин да реализират обичаните за тях моменти на висши прочувствени чувства.

Пътят, по който всяка една жена е достигнала до своите 40, е друг. В персоналните „ дневници “ всяка е записала какви ли не случки: някои ѝ се ще да не помни или въобще да не са се случвали, от други просто се срами, трети карат страните ѝ да се изчервява, когато спомените оживеят.

Но дамите на 40 са огнени. У тях всичко копнее за живот, по тази причина не си мислете, че половите им мечти са по-малко „ палави “, в сравнение с мъжките. Дамите обаче, по-трудно биха си признали какво още желаят и обичат, като в същото време без никакви терзания биха се впуснали в преживяването на фантазиите си, стига интимният им сътрудник да успее да откликне на желанията им.

Понякога назовават дамите на 40 „ зрели девойки “. Ако желаете да разберете защо си мечтаят тези „ девойки “ в леглото (естествено, освен там), може да се ръководите от идващите догатки. Списъкът, в случай че може по този начин да се назова, надалеч не е обстоен. Това са единствено главните и най-често срещани полови мечти, за които дамите се осмеляват да споделят. Вероятно вие имате и други наблюдения, които ви карат да се съгласите или не с тези от „ листата “.


Малко повече „ експанзия “ в секса
В никакъв случай не приказваме за крайностите, които са по-скоро от сюжетите на романи, като „ 50 нюанса сиво “. Жените към и над 40 към този момент са натрупали задоволително опит в секса и са минали през какви ли не етапи на романтиката – от ежедневните ѝ проявления в леглото, до бурните прочувствени нощи. Романтиката постоянно е за предпочитане, само че в секса, както и във всичко останало, разнообразието понякога е „ подправката “, която го прави още по-добър.

Понякога по-грубоватият, с малко повече експанзия или просто див секс може да е това, което възбужда и зарежда по едно и също време. Дамите на 40 си мечтаят и за такива моменти. Усетите ли ги, ще разберете какъв брой бързо могат да доближават до висшо наслаждение и по какъв начин това ги кара да се усещат по-жизнени. Наблюдавайте и се възползвайте от случаите, само че не очаквайте дамата сама да ви го показа.


Жената, която се подчинява
В всекидневието си дамите на 40 са минали през доста премеждия – познали са върхове и падения. С напредването на живота са натрупали своята доза „ самостоятелност “, не малко са постигнали триумфи в кариерното си развиване и като цяло са съумели да намерят своите предписания за справяне с компликациите и непредвидените обстановки. Опитът им е оня, който им оказва помощ да управляват по-лесно проблемите.

Но в полов проект нещата стоят по-различно. Много постоянно при по-зрелите дами се демонстрира резултатът на „ преобърнатите “ мечти, който ги кара да търсят подчинена роля в креватните занимания. За дамите с опит това освен работи като нов сексуален подтик, а им възстановява и чувството, че слабият може да покорява мощните. Кара ги да се усещат по-женствени.


Акт, който не завършва за минути
Мнозина са уверени, че с възрастта продължителността на ерекцията при мъжете последователно понижава. Това ненапълно е по този начин, въпреки да е строго самостоятелен развой. Погледнати от този ъгъл, тайните полови стремежи на 40-годишните дами са „ лесни “ за разгадаване – дамите високо правят оценка мъжете, които макар своите „ напреднали години “ успяват максимално дълго да им доставят удоволствия.

И това става с дейното им „ съучастничество “. Жените на тази възраст са изобретателни и пускат в деяние всевъзможни хитрини, с които половият акт да се трансформира в оптимално прелестно преживяване и за двамата. Мъже, вие може и да забелязвате, какво им доставя наслаждение, само че забелязвате ли, че и те умеят да схванат по какъв начин оптимално дълго да ви „ употребяват “ за тяхното персонално облекчаване?


Голямо ДА! на оралната обич
По-младите дами са малко неуверени в себе си. Дори и с съвършени ограничения, те постоянно не харесват телата си изцяло, а към това се прибавя и по-малкото опит, което ги кара да се усещат несигурни в уменията си за методите, по които доставят и получават удоволствия в секса. Масовата досегаемост на „ просветителни “ филми за възрастни и нецензурен материали наслагва своите отпечатъци. Но с течение на времето всяка жена придобива персонален опит, който ѝ подсказва какво да бъде държанието ѝ в секса.

Жените на 40 години са към този момент задоволително зрели и самоуверени. При 20-годишните дами към момента има терзания, диктувани от неразбираемите им показа какъв е усетът, ароматът и метода, по който наподобява вагината им. Поради тези терзания младите дами постоянно избират да пропуснат оралните милувки от страна на мъжа. Но дамите на 40 за нищо на света не се отхвърлят от опцията техният сътрудник да им достави оптималната приятност, като употребява единствено устни и език.

 

С 40-годишните дами сексът към този момент не е просто секс. С тях се пишат най-запомнящите се страници от живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР