С 4 гласа За и 1 Въздържал се, Съветът за

...
С 4 гласа За и 1 Въздържал се, Съветът за
Коментари Харесай

София Владимирова беше преизбрана за председател на СЕМ

С 4 гласа " За " и 1 " Въздържал се ", Съветът за електронни медии преизбра за собствен ръководител София Владимирова. Владимирова, която пое поста на 9 май предходната година, остава отпред на Съвет за електронни медии за още 12 месеца.

Подкрепата си за нея през днешния ден, в рамките навън гласоподаване, дадоха членовете на Съвета Бетина Жотева, Розита Еленова и Иво Атанасов. Мария Стоянова се въздържа от гласоподаване поради изтичащия й при започване на идващия месец мандат. Пред „ Хоризонт “ София Владимирова съобщи:

" Отчитам годината като сполучлива и добра за Съвет за електронни медии. Надявам се, че идната година ще е още по-добра. Това, което аз съм възнамерявала и се надявам да мога да осъществя, е едно проучване, което да е отдадено на медийната просветеност, тъй като тя е доста значима, на свободата на словото, на мястото на регулацията в свят на доста бързо разрастващи се медии.

Във вътрешен проект, доста би ми се желало още веднъж да реализираме едно нарастване на нашия бюджет, с което да могат да бъдат вдигнати заплатите ". /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР