С 4 гласа за и 1 против Соня Момчилова беше

...
С 4 гласа за и 1 против Соня Момчилова беше
Коментари Харесай

Соня Момчилова бе избрана за председател на СЕМ

С 4 гласа за и 1 срещу Соня Момчилова беше определена за ръководител на Съвета за електронни медии. Против гласоподава Розита Еленова, която предложи Момчилова да бъде определена за краткотрайно изпълняваща длъжността. Аргументът й беше, че в края на април изтичат мандатите на трима членове на Съвет за електронни медии - двама от парламентарната квота и един от президентската.

Соня Момчилова е била сценарист на студентска стратегия „ Ку-ку “. Автор на песни на музикална група „ Ку-ку бенд”. През 2000 година е продуцент на новостартиращия утринен блок на Би Ти Ви „ Тази заран “. По-късно води предаването „ Духът на здравето “ в същата медия. Работила като редактор в Българска национална телевизия.

Директор през годините на пресцентровете на Министерството на правораздаването, Министерството на вътрешните работи и на Министерството на превоза и връзките, както и на пресцентъра на държавното управление Янев.

2016 до 2018 година е продуцент и ко-водещ на предаването „ О! Здравей! “ по BIT.

На 28 юли 2021 година е назначена от президента Румен Радев да довърши мандата (2021 – 2024 г.) на Ивелина Димитрова като член на Съвета за електронни медии.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР