С 4-часов концерт и 4-минутна заря във Варна ще бъде

...
С 4-часов концерт и 4-минутна заря във Варна ще бъде
Коментари Харесай

C-Block и Стенли ще пеят на новогодишния концерт във Варна

С 4-часов концерт и 4-минутна заря във Варна ще бъде маркирано настъпването на новата 2024 година

Новогодишната стратегия ще се организира на неповторима за България 3D LED сцена на централния площад „ Независимост “. Над 100 квадратни метра LED екрани ще основат неповторимия 3D–ефект по време на празничния концерт „ Заедно в новогодишната нощ “. Сцената е проектирана по този начин, че да може да се следи от огромно разстояние, защото ползата към празничния концерт е огромен и на площада се чакат хиляди варненци.

Празничната стратегия ще стартира в 22:00 ч. на 31 декември и ще продължи до 2:00 ч. на 1 януари. Звездата на тазгодишното шоу е известният дует C-Block, който ще показа за първи път пред варненската аудитория шлагерите си от края на 90-те Keep Movin’, So Strung Out, Time Is Tickin’ Away, Broken Wings, We Believe и други Преобладаваща част от програмата са варненските актьори. Сред участниците са певицата Виктория Георгиева /Victoria/, показала страната ни в изданието на „ Евровизия “ през 2021 година; финалистите от телевизионните музикални формати „ Гласът на България “ Тино и Александър Петров.

На сцената ще излязат още Стенли и неговите музиканти, които ще изпълнят незабравимите песни на група „ Тангра “. Варненци ще видят и Симона Петрова – MONA от „ България търси гений “, която ще заплени публиката с магията на фолклора, дружно с танцьорите от Фолклорен отбор „ Варна “. Водещи на събитието ще бъдат певицата Надежда Петрова /NADIA/ и артистът Емил Христов.

Зарята над Варна в Новогодишната нощ ще бъде два пъти по-кратка от елементарното. Вместо 8 минути тя ще продължи единствено 4. Кметът Благомир Коцев одобри предложенията на природозащитни организации и притежатели на домашни любимци празниците фойерверките да са щадящи за животните.

От „ Градски превоз “ осведомят, че в празничната нощ ще бъдат изключително обслужвани автобусни линии 7, 17, 20, 31, 148 и тролейбусни линии 82 и 83 от и до кв. „ Владислав Варненчик “.

В празничната нощ придвижването на коли в региона на пл. „ Независимост “ няма да бъде лимитирано.

На 31 декември Синята зона ще бъде платена от 9 до 20 ч., а в първия ден от Новата година тя ще бъде безвъзмездна за жителите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР