С 3D изображения на планетите и спътниците уроците по физика

...
С 3D изображения на планетите и спътниците уроците по физика
Коментари Харесай

С 3D образи на Земята и Луната физиката става забавна в час

С 3D изображения на планетите и спътниците уроците по физика стават забавни и занимателни за децата в пернишкото ОУ " Св. Иван Рилски ". В него цифровите нововъведенията са заменили скучните учебници.

Децата имат комбинирани уроци по химия, физика и биология, с цел да могат по-лесно да усвояват материала посредством нововъведенията - т.е. микро и макро космоса- от клетката към планетите.

Така те наблюдават онлайн фотосинтезата или пък вършат опити и си изясняват процесите обвързвано, а не на части. В моето учебно заведение няма досада, изясни шефът Бойко Свиленов на първия народен конгрес за нововъведения, който прави през днешния ден Министерството на образованието и науката.

600 представители на учебните заведения, районните ръководства на образованието, университетите, бизнеса и родителските организации са в “София Тех парк ”, с цел да проучват резултатите от провеждането на програмата за новаторските учебни заведения и бъдещото развиване на тези практики у нас.

Всички учебни заведения имат опция да се включат във форума, защото дебатите ще се предават онлайн на страницата на форума https://conference.ischools.bg, във фейсбук страницата на министерството, както и във фейсбук страницата на " 24 часа ".

Училището бе показано с клип по врене на панела - " Готово ли е българското учебно заведение за смяната? ", чийто модератор е Асен Александров, шеф на 51 СУ " Елисавета Багряна ".

С 25% пък се е вдигнала успеваемостта по математика на учениците от ОУ " П. Р. Славейков " в Бургас, поради софтуерния кабинет по математика.

Училището СУ " Козма Тричков " във Враца пък си е сложило амбициозната задача да се вкара час по финансова просветеност в целия учебен развой. Сега там уроците се преподават с видео и разнообразни платформи за 5,6,8 и 9 клас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР