С 36 депутати ПП искат да управляват единолично цялата държава.

...
С 36 депутати ПП искат да управляват единолично цялата държава.
Коментари Харесай

Борисов: С 36 депутати ПП искат да управляват цялата държава. Няма да стоим като жертвени агнета

С 36 депутати Политическа партия желаят да ръководят единолично цялата страна. Ние няма да стоим като жертвени агнета.

Това съобщи пред медиите в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар по настоящата политическа конюнктура.

 

" Ротация няма да има след осем месеца. Как си я представяте? Но аз няма да смъква това държавно управление. "

 

" По никакъв метод не тласкаме България към война.

 

Целият либерален свят оказва помощ на Украйна - кой с каквото може ", уточни той във връзка на остри думи на президента тази заран.

Лидерът на ГЕРБ сподели, че през вчерашния ден се е видял с украинска делегация и е схванал, че от първия ден на войната България изнася оръжие за Украйна. Но на двойни цени и комисионери " лапат разликата ".

 

" Не си пиша с никой sms-и, не виждам кого да сгорещявам, то си е топло. Вчера за първи път на приема на британското посолство се срещнах с Лена Бориславова и разбрах истинските намерения на Политическа партия - че те имат желание сами да управляват държавата еднолично, както Народното събрание, законодателната власт, регулаторните органи. С 36 депутата всичко, което може да се командва ", акцентира още Борисов.

 

След като се прибрал, още веднъж чул записа от задезанието на Политическа партия отпреди държавното управление и схванал, че вършат тъкмо това, което е в записа - единствено техни министри, поголовна промяна на фрагменти в министерствата и организациите, в този момент желали и регулаторите.

 

Борисов сподели още, че имат различия за ръководството на Българска народна банка. ГЕРБ са за оставането на поста на Димитър Радев, до момента в който по думите му Политическа партия имат други оферти.

 

Предложението ми е в Българска народна банка да си остане Димитър Радев и ние няма да подкрепим никакво друго предложение. Той е работил за еврото, уточни Борисов.

 

Те, от Политическа партия, сега вършат всичко, което е в записите, сподели водачът на ГЕРБ.

 

Христо Иванов сподели, че, малко им било 7 дни, за да се направи механизмът. Вече месец и половина, откогато е държавното управление, механизми няма, те си назначават свои хора. Дори за еврокомисар, те нямат политическо семейство, те желаят всичко ", ядоса се Борисов.

А съглашение няма. Христо Иванов също го оферираше, те не го одобриха.

 

ПП-ата вършат всичко, което Делян Добрев предупреждаваше, а на всичко от горната страна желаят да ръководят и парламентарната ни група. Тук да припомня, че господин Денков твърдеше, че ще търсят болшинства от всички партии, а в този момент, когато ние намерим тази поддръжка, има плаващи болшинства и те са недоволни ", сподели още той.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР