С 30 места крайнодясната френска партия Национален сбор е най-силната

...
С 30 места крайнодясната френска партия Национален сбор е най-силната
Коментари Харесай

След европейските избори: Лидери на крайнодесни партии се срещнаха в Брюксел

С 30 места крайнодясната френска партия " Национален общ брой " е най-силната делегация в Европейския парламент. На равнище Европейски парламент, обаче, групата " Идентичност и народна власт " е на 5-то място. Консерваторите от Европейската национална партия остават най-многобройни.
Ние сме значима група, която символизира възхода на суверенитета на всички места в Европа. Това значи, че нашите съграждани, изключително във Франция, са разбрали залога на тези европейски избори. Именно първо, че тематиките, които се преглеждат тук, ги засягат всекидневно в разнообразни области като имиграцията и енергетиката.
Жан-Пол Гаро, ръководител на делегацията на Национален общ брой в Европейския парламент

Марин льо Пен, италианецът Матео Салвини и други водачи на европейски крайнодесни партии се срещнаха в Брюксел, с цел да създадат равносметка.
Установих отлични контакти с други групи като консерваторите и реформистите. Осъществихме редица взаимни дейности, да вземем за пример с испанците от Vox, както и с поляците от право и правдивост.
Жан-Пол Гаро, ръководител на делегацията на Национален общ брой в Европейския парламент

Реинтегрирането на немската партия Алтернатива за Германия, изключена от групата " Идентичност и народна власт " през май, не е на дневен ред преди парламентарните избори във Франция. Освен това групата " Идентичност и народна власт " не изключва опцията да издигне собствен претендент за ръководител на Комисията.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР