С 30 гласа за“, 14 против“ и 4 въздържал се“

...
С 30 гласа за“, 14 против“ и 4 въздържал се“
Коментари Харесай

Официално: Кметът на Пловдив с деветима заместници

С 30 гласа „ за “, 14 „ срещу “ и 4 „ въздържал се “ общинският съвет одобри новата конструкция на администрацията на община Пловдив. Според нея кметът Здравко Димитров ще има рекордните деветима заместници.
Промените ще влязат в действие от 1 януари, като към този момент е изцяло обяснен съставът на екипа на Здравко Димитров. Трима заместници от екипа на Иван Тотев резервират постовете си. Това са Йордан Ставрев, който както и до момента ще дава отговор за публичния ред, Стефан Стоянов, чийто сектор е “Образование, бизнес развиване, европейски политики и интернационално съдействие ” и Георги Титюков, който още веднъж ще ръководи спорта и младежките действия. Новите лица в екипа на кмета са Илия Кирчев, който поема ръководството на финансите, опазването на здравето, стопанските действия и екологията, Пламен Панов с сектор “Култура, археология и туризъм “, Тодор Чонов, който ще дава отговор за превоза, арх. Невена Балчева с ресорите  „ Устройство на територията и общинска благосъстоятелност “, Пламен Райчев, който ще дава отговор за строителството и вложенията и Анести Тимчев, на който са поверени европейските политики и обществените действия.
" Благодаря на всички, които гласоподаваха " за " новата конструкция, а на тези, които бяха " срещу " ще потвърдим, че това ще е работещ модел. Искам да подсигурявам пред всички вас безусловно транспарантно консумиране на средствата. И аз съм имал проблеми с администрацията. Гарантирам, че през моя мандат няма да се омърся ", съобщи кметът Здравко Димитров след гласуването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР