С 24-часово задържане по Закона за МВР засега продължава случката

...
С 24-часово задържане по Закона за МВР засега продължава случката
Коментари Харесай

Оказа се: на съединението, а анцузите и джипките правят силата

С 24-часово задържане по Закона за Министерство на вътрешните работи към този момент продължава случката с " тарикатите ", качили се с джипки на Паметника на Съединението в центъра на Пловдив.

От през вчерашния ден видеото вълнува обществените мрежи - на него се вижда Мерцедес G-клас (любимата кола на героите от 90-те години, известна като Кубче, б.р.) и юнаци по спортни екипи. Джипът се катери по стъпалата на монумента, който е знак на обединена България и пред който застават всички публични лица на националния празник 6 септември.

Видеото е от петък късно след среднощ.

От фрагментите се вижда, че хулиганската демонстрация е осъществена по мрачно. Високопроходимият автомобил се качва до постамента на паметника, а там към този момент има паркиран различен джип и група младежи.

„ След като видях клипа, незабавно се обадих на шефа на Министерство на вътрешните работи в Пловдив и той ме увери, че лицата ще бъдат открити. Това се случи в границите на 24 часа.

Установени са лицата, управлявали джиповете. Те са на 23 и 25 години. 25-годишният мъж има предходно наказание. Задържани са за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Предстои инспекцията по случая да бъде докладвана на областен прокурор ”.

Това съобщи пред Нова тв районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев. От думите му стана ясно, че " умниците " са се сложили в тази обстановка единствено тъй като са разгласили клипа. На мястото е цялостно с камери, което много е улеснило установяването им.

Той назова случилото се отвратителна демонстрация.

Шофьорите декларирали пред управляващите, че желали да снимат музикален клип и по тази причина качили транспортните средства на паметника.

Само преди дни чалга клип възмути обществените мрежи, защото не него фолкаджийка в нищожно облекло бе качена на камбанарията на черква в Самоковско. Софийската митрополия реагира остро с невиждано писмо да " Пайнер ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР