С 20 минути закъснение и клетва от народния представител Любен

...
С 20 минути закъснение и клетва от народния представител Любен
Коментари Харесай

Напрежение в парламента: Обиди и нецензурни думи между депутатите

С 20 минути забавяне и клетва от народния представител Любен Дилов от ГЕРБ-СДС Народното събрание стартира работа.

За начало, от Българска социалистическа партия нападнаха служебната власт за това, че вицепремиерът Атанас Пеканов е отказал да пристигна на чуване в Народното събрание поради командировка в чужбина.

„ Имаме отвод от Атанас Пеканов да си извършва конституционните отговорности. Моля, да ревизирате в какъв брой часа е полетът на господин Пеканов през днешния ден и по кое време се връща “, съобщи от парламентарната естрада Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

Критиките се трансферираха към правилника за работа на депутатите и концепцията на ПП-ДБ комисията по въпросите на децата, младежта и спорта към този момент да се занимава и с въпросите на фамилията.

„ Искат да раздуят щата и да създадат нова коалиция, а точно да угодите на следващото Неправителствени организации - Сорос, Морос и така нататък “, сподели Цончо Ганев от ГЕРБ-СДС.

„ Не знам „ Възраждане “ от кой момент са срещу Неправителствени организации – откогато дамата на Копейката усвоява пари или по принцип не ги харесвате “, попита на собствен ред Явор Божанков от ПП-ДБ.

„ Много апелирам, хора с нетрадиционна ориентировка, преминаващите от лява в дясна партия, да не вършат внушения “, отговори му Костадин Костадинов, водач на „ Възраждане “.

„ Броят на тези комисии е мощно повишен. Всички знаят, че доста постоянно се вършат комисии единствено с цел да се откри работа на някои депутати “, посочи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

„ Комисиите бяха 10-12 и станаха 40. Ей в този момент мога да ви изброя най-малко 10 политики, които да бъдат за комисии. Защо, кому е нужно? “, попита на собствен ред Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Заради високия звук сред „ Възраждане “, Движение за права и свободи и ПП-ДБ ръководителят прекъсна съвещанието. Бяха наложени и две санкции – на Манол Пейков и на Костадин Костадинов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР