С 20-годишен опит в областта на връзките с обществеността зад

...
С 20-годишен опит в областта на връзките с обществеността зад
Коментари Харесай

3 важни първи стъпки в PR стратегията

С 20-годишен опит в региона на връзките с обществеността зад тила си, станах добър в откриването на постоянно срещани неточности измежду доброжелателни клиенти, търсещи по-широка гласност. Ръководителите идват в PR компании, търсейки вълшебната формула да ги показа пред клиентите, само че не подозират, че без тези решаващи стъпки даже и най-опитният PR експерт няма да може да започва тактиката си, написа Присила Мартинес в публикация за Entrepreneur.

Каква е постоянно срещаната неточност? Подведените клиенти не са отделили време да основат ясни известия за своите оферти. Освен това им липсват ясни наративни линии за вътрешни заинтригувани страни като създатели и ръководители на C-suite.

Въпреки че работата на PR екипа е да уточни известията и да ги споделя с множеството целеви консуматори, в последна сметка работата на клиента е да има ясно чувство за посока. Те би трябвало да формулират за какво си заслужават вниманието на пресата. Клиентите би трябвало да имат визия каква празнота запълват в съответните си промишлености и какво в действителност желаят да реализират с PR екип.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР