С 2 стълби през терасите на третия етаж са били

...
С 2 стълби през терасите на третия етаж са били
Коментари Харесай

Паника!Със стълби през терасите евакуирали хората от пламналия хотел в София 


С 2 стълби през терасите на третия етаж са били евакуирани хората от пламналия в София хотел „ Централ “, където умря жена. Огнеборците са ги разпънали още с идването си, когато видели хората по балконите, оповестява 24chasa. bg.

Хората били там, тъй като в стаите се напълнило с пушек. Засега не е ясна повода за лумналия в 6, 25 ч сутринта пожар. Започнал е от една от стаите на третия етаж и е сподавен за час, само че дамата към този момент е била умряла. Пострадали са и две деца. Те са на година и 7 месеца и дете на 12 години. Настанени са в болница, положението им е устойчиво, без заплаха за живота. Самоличността на починалата жена се обяснява.

Пострадали са и двама възрастни мъже на към 67 години, положението им е по-тежко, обгазени са от пожара. Пострадалите са настанени в „ Пирогов “ и Военномедицинска академия.

„ Няма информация за гърмеж. Хотелът е напълнен с задгранични туристи – има руснаци, от арабски генезис. Сградата е 8-етажна, хотелът разполага със 70 стаи, като всички стаи са били запълнени. Всички са евакуирани, част от третия етаж все още е неспособен за прилагане. Хората са настанени в ресторанта на хотела, като са им дадени хавлии и вода, прегледани са от медицинските екипи “, съобщи на брифинг комисар Любомир Баров, заместник-директор на Столичната дирекция на пожарната.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР