С 19 процента по-малко е потребената топлинна енергия през февруари

...
С 19 процента по-малко е потребената топлинна енергия през февруари
Коментари Харесай

По-ниски сметки за парно в София за февруари

С 19 % по-малко е потребената топлинна сила през февруари по отношение на същия интервал на предходната година. Това оповестиха от " Топлофикация - София ". От там показват още, че с 32 на 100 по-малко е потреблението по отношение на януари 2024 година

Високите температури през февруари доведоха до по-ниско ползване на топлинна сила и надлежно до по-ниски сметки както за клиентите на планирано отчитане, по този начин и за тези с действителен доклад, допълват от столичното топлофикационно сдружение. По данни на Национален институт по метеорология и хидрология средномесечната температура за интервала е 7,6 градуса, с 6,7 градуса по-висока по отношение на януари 2024 година

Сравнителният разбор демонстрира, че 55 % от битовите консуматори ще получат фактура на стойност до 100 лева За 21 на 100 от клиентите цената ще е сред 100 и 150 лева Едва 3 % са на стойност над 300 лева, показват от " Топлофикация София ".

 istock istock
Информация за самостоятелното ползване на всеки парцел клиентите могат да видят на втора страница в известието към месечната фактура. Там е поместен и сравнителният разбор с предходния отоплителен сезон.

Февруарските фактури са налични онлайн на www.toplo.bg, както и в партньорските мрежи и в центровете за обслужване на клиенти, напомнят от " Топлофикация София ".

При регистрация в портала " Моето Топло " на уеб страницата на " Топлофикация София " клиентите на сдружението могат да наблюдават своите отговорности и заплащания до 36 месеца обратно, както и да се възползват от други електронни услуги, които топлофикационното сдружение предлага единствено за записаните в портала клиенти.

При нужда от спомагателна информация и въпроси могат да се свържат с нас на осведомителния телефон 0 700 11 111, се показва още в известието.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР