С 19 гласа за членовете на Висшия съдебен съвет решиха

...
С 19 гласа за членовете на Висшия съдебен съвет решиха
Коментари Харесай

Ясен Тодоров и Борислав Сарафов ще изясняват емоционалното състояние на Гешев

С 19 гласа " за " членовете на Висшия правосъден съвет взеха решение да изслушат заместник-директора на Националната следствена работа Ясен Тодоров. 
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 367
Предложението бе направено от основния прокурор. Ще бъде изслушан и шефът на Следствието и зам.-главен прокурор - Борислав Боби Сарафов, като това бе признато с 11 гласа " за " и 8 " срещу ". Двамата ще " обясняват прочувственото положение на " по отношение на направения опит за атентат против него, както и в деня, в който е получил заплашителното писмо от " Мечо Пух ".

Ясен Тодоров ще помогне за изясняване на прочувственото положение на Гешев на 14-ти май. Денят преди да даде конференцията, на която съобщи: " Време е да бъде изметен този политически отпадък! ". Сарафов пък ще даде сведения за положението на основния прокурор в деня на изказването му - 15 май.

„ Във връзка с приемането на заплашителното писмо. Неговата защитна теза е, че той е бил под мощно прочувствено влияние на всички условия: първо гърмежа, след това заплашителното писмо. За да откри това си изказване, изиска да бъде разпитан Ясен Тодоров. Затова предложих да бъде разпитан Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад., тъй като мисля, че той е разговарял с него и на 14-ти, и на 15-ти. Става въпрос за имитация от рода на: „ и двамата ни пожертваха “. Дори не знам дали този запис е меродавен. Ако не го изслушаме в тази процедура е да се създадем, че господин Сарафов не съществува. Затова желаех разпита на господин Сарафов “, съобщи Атанаска Дишева от Съдийската гилдия.

Главната цел е една: изясняването на един факт – прочувственото положение на.

" Ще изложа всички обстоятелства и условия, които знам, с цел да оказа помощ членовете на Висш съдебен съвет да вземат осведомено решение ", съобщи Ясен Тодоров на влизане в постройката на Висшия правосъден съвет. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР