С 15-ия си гол през сезона Жорди Кайседо донесе 15-ата

...
С 15-ия си гол през сезона Жорди Кайседо донесе 15-ата
Коментари Харесай

ЦСКА лепна цена €5.5 на Жорди Кайседо

С 15-ия си гол през сезона Жорди Кайседо донесе 15-ата победа на ЦСКА в шампионата. Националът на Еквадор извади „ армейците “ от серията от 3 мача без победа и постави завършек на 337-минутната суша без гол за отбора на Стойчо Младенов. Бисерът на Кайседо пък пристигна пред погледа на двамата съсобственици на клуба Гриша Ганчев и Христо Стоичков, които сигурно са останали удовлетворени от преставането на 23-годишния голаджия.

Формата на Цар Лъв пък абсолютно е заковала цената му на най-малко 5.5 милиона евро, написа „ Мач Теелграф “. Най-конвертируемият футболист на „ алените “ бе мечтан от редица клубове през зимата, само че по експлицитното гледище на старши треньора Стойчо Младенов ЦСКА „ удържа “ на предложения от Турция, Испания и даже Англия, като медиите на Острова даже спрягаха сумата 4,62 млн. паунда (около 5,5 млн. евро) от лондонския Фулъм.

Подобно предложение обаче по този начин и не бе доказано да е дошло, а хипотетичната продажна цена на Жорди варираше към 5 млн. евро. Сега обаче е несъмнено, че който клуб пожелае еквадореца в редиците си, ще би трябвало да извади най-малко толкоз като съществена сума плюс спомагателните бонуси за „ алените “ при осъществяването на съответни условия и триумфи. Това ще трансформира Кайседо в най-скъпия произлязъл трансфер на ЦСКА след договорката за Кирил Десподов, минал в Каляри за към 4 млн. евро през януари 2019 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР