С 15 гласа за“, 6 против“ и 21 въздържал се“

...
С 15 гласа за“, 6 против“ и 21 въздържал се“
Коментари Харесай

Отказаха анекс на Ботев Пловдив за стадиона

С 15 гласа „ за “, 6 „ срещу “ и 21 „ въздържал се “ Общинският съвет на Пловдив не одобри предлагането да бъде подписан анекс към контракта сред общината и ПФК Ботев за използването на стадион „ Христо Ботев “.

Предложението бе импортирано от заместник-кмета Пламен Райчев и предвиждаше приемането на анекс към съглашението, касаещ вложенията на футболния клуб в оборудването.

Постъпило заявление от ПФК Ботев АД с искане за подписване на анекс към към този момент подписаното съглашение. Мотивите на клуба, обосноваващи настояването са свързани със счетоводни спънки по отношение на признание на сторените разноски за вложения на територията на стадиона, които вложения се правят от клуба. За да бъдат приети заплатените суми, е належащо в Споразумението сред страните да има категорично споменат период, за който е подписано съглашението. Посочването на съответен период за деяние на съглашението е належащо за задачите на счетоводното отчитане на осъществените вложения, както и вярното им завеждане в амортизационните проекти на ПФК Ботев АД,  написа в основанието за внасянето на предлагането.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР