РЗИ - Благоевград издирва участниците в тайния купон, който се

...
РЗИ - Благоевград издирва участниците в тайния купон, който се
Коментари Харесай

Служител на Държавно горско стопанство е организатор на купона с полицаи край Сандански

РЗИ - Благоевград търси участниците в тайния ваучър, който се е провел в заведение в курортна околност над Сандански и за който Българска национална телевизия заяви още през вчерашния ден.

От клип публикуван в обществените мрежи стана ясно, че в празненството са взели участие и полицейски чиновници. Срещу тях тече и вътрешна инспекция от ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград.

Заради нарушаването на противоепидемичните ограничения на притежателя на заведението в местността „ Попина лъка " ще бъде наложена санкция от 500 до 2000 лв.. Санкционирани ще бъдат и участниците в купона, като те ще би трябвало да заплатят сред 300 и 1000 лв..

От Държавното горско стопанство в Сандански са изискали писмени пояснения на техния чиновник, който е апетитен като уредник на купона.

Мъжът събрал другари с цел да отпразнуват раждането на детето му.

" За нас е нарушена заповед на министъра на опазването на здравето, също така е нарушен и етичния кодекс на Югозападното държавно дружество. Поради тази причина изисках от асистент лесничея писмени пояснения, дал съм му два дни период да ти показа. След това най-вероятно ще вземем ограничения и съгласно кодекса на труда ще му бъде наложено някакво наказване ", сподели за Българска национална телевизия шефа на ДГС Сандански Симеон Ефремов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР