Рязкото увеличаване на броя на престъпленията в няколко от големите

...
Рязкото увеличаване на броя на престъпленията в няколко от големите
Коментари Харесай

Байдън представя нова стратегия за борба с престъпността

Рязкото увеличение на броя на закононарушенията в няколко от огромните градове в Съединени американски щати провокира от ден на ден безпокойствие у жителите на страната и у администрацията на Джо Байдън. Той се притеснява, че по-нататъшно развиване на отрицателните трендове може да подкопае възможностите на Демократическата партия за сполучливо осъществяване на междините избори през есента на 2022 година Предвид тези опасения, Байдън ще показа на следващия ден тактиката на своята администрация за битката с престъпността в страната, написа вестник „ The Hill ”.

Според предварителната информация на ФБР, броят на убийствата през 2020 година е бил 6,2 на 100 000 поданици против 5 на 100 000 през 2019 година И макар че това е доста по-малко от съотношението през 1991 година – 10 на 100 000, и през настоящата година, макар последователното завръщане на „ естествения живот ” в страната след обществените и икономическите проблеми, провокирани от ковид.
 Сенатор Боб Менендес: Без отстъпки за Ердоган Сенатор Боб Менендес: Без отстъпки за Ердоган
Не бива да се вършат отстъпки на турския президент Реджеп Тайип Ердоган „ без забележителна смяна в държанието “, споделя пред...

По данни на „ The New York Times ”, броят на убийствата в 37 американски града през първите три месеца на тази година е повишен приблизително с 18% спрямо миналата година. Това е към този момент интервалът от ръководството на Байдън и ще бъде мъчно да се трансферира отговорността върху миналата американска администрация на Доналд Тръмп.

„ Ръстът на престъпността постоянно съставлява изключително предизвикателство. Не мисля, че единствено преди половин година някой би могъл да предскаже какъв брой централна би станала тази тематика по време на акцията за избор на кмет на Ню Йорк ”, цитира „ The Hill ” думите на Уилям Гелтън – теоретичен помощник в региона на административното ръководство в института Брукингс във Вашингтон. Това не е проблем, който администрацията а, изключително по време на междинните избори, счита той.

Белият дом резервира безмълвие по отношение на идното послание на Байдън, само че източник на изданието заяви, че президентът евентуално ще разгласи нуждата от увеличение на финансирането на правоохранителните служби в страната и от поддръжка на самодейността на правосъдното министерство по противопоставяне на престъпността в Съединени американски щати.

„ Това е опция президентът да заяви това, което счита да направи при намиране на решение на този проблем ”, съобщи прессекретарят на Белия дом Джен Псаки. По думите ѝ, тази тематика безпокои доста американци.
 Меркел: Европейски Съюз също да поддържа разговор с Русия, щом Байдън го прави Меркел: Европейски Съюз също да поддържа разговор с Русия, щом Байдън го прави
Европейският съюз би трябвало да поддържа отворен разговор с Москва, щом Съединени американски щати го вършат. Такова мнение изрази в петък немската канцлерка Анг...

Телевизия „ Fox News ” обърна внимание върху обстоятелството, че настоящата администрация се пробва да се оправи с казуса, за чието изостряне демократите също имат принос, подкрепяйки в хода на предизборната акция през 2020 година изявите на разнообразни организации и придвижвания против полицията и призовавайки за.

Телевизионният канал посочи, че не е информиран за " утрешния проект на Байдън ", само че допусна, че той няма да съдържа опрощение за това, че волно или несъзнателно е съдействал за растежа на престъпността, а показаните ограничения ще бъдат ориентирани към усилване на въздействието на демократите, които вземат решение проблеми, " които самите те са основали ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР