Рязкото покачване на цените на горивата означава, че Ryanair вече

...
Рязкото покачване на цените на горивата означава, че Ryanair вече
Коментари Харесай

Ryanair: Ерата на полетите за 10 евро приключи

Рязкото повишаване на цените на горивата значи, че Ryanair към този момент няма да предлага полети на ниски цени, съобщи основният изпълнителен шеф на Ryanair Майкъл О " Лиъри.

" Няма подозрение, че в долния завършек на пазара са нашите в действителност евтини промоционални цени - цените за 1 евро, за 0,99 евро, даже за 9,99 евро. Мисля, че няма да виждате тези цени през идващите няколко години ", сподели О " Лиъри в изявление за програмата Today на BBC Radio 4.

Миналата година междинната цена на билетите на Ryanair се е повишила с към 40 евро, а през идващите пет години се чака нарастване с още до към 50 евро

Въпреки че призна, че възходящите разноски за гориво оказват въздействие върху разполагаемите приходи на хората, О " Лиъри съобщи, че е убеден, че броят на пасажерите на самолетната компания ще остане постоянен, защото нискотарифните разновидности ще продължат да бъдат известни.

" Смятаме, че хората ще продължат да летят постоянно ", сподели той. " Но считам, че хората ще станат доста по-чувствителни към цените и по тази причина моят мироглед за живота е, че хората ще понижат харчовете си в милиони. " /БГНЕС

Лондон / Великобритания
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР