Рязкото нарастване на търсенето на спот Биткойн ETF-и в САЩ,

...
Рязкото нарастване на търсенето на спот Биткойн ETF-и в САЩ,
Коментари Харесай

Топ 3 теории за бъдещето на Биткойн

Рязкото повишаване на търсенето на спот Биткойн ETF-и в Съединени американски щати, съчетано с идното халвинг събитие на Биткойн (BTC) заради събитието на половин цена, е на път да сътвори забележителен потрес в предлагането, променяйки динамичността на пазара.

На фона на минали, настоящи и идни събития, в тази публикация може да разгледате 3 от най-интересните теории за бъдещето на флагманската криптовалута.

Теория 1: Влияние на притока на спот ETF

Марк ван дер Чийс, изтъкнат вложител, проучва въздействието на притока на Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) върху динамичността на пазара. Той означи директна връзка сред притока на ETF и дневните нараствания на цените, изключително по време на интервалите на сетълмент преди пазара.

Ван дер Чийс откри “ “, при която предвидими нараствания на цените следват известията за приток на ETF, което дава благоприятни условия за търговия. Очаква се несъответствието сред търсенето, движено от ETF и лимитираното предложение на новоиздадени BTC да се ускори със идването на халвинг събитието, което се счита, че в допълнение ще увеличи цените.

Ван дер Чийс предвижда доста нарастване на цените през идващите месеци, което евентуално може да докара до нов исторически връх и постигане на $100,000 в границите на 2 до 3 месеца.

Теория 2: Подценяване на световния поток на благосъстоянието

Андрю Канг посочи подценявания капацитет на световния поток от благосъстояние в криптовалутите, по-специално в Биткойн. Екстраполирайки световния агрегиран приход от междинния приход на семействата в Съединени американски щати, Канг пресметна зашеметяващите $52 трилиона евентуална капиталова мощност в международен мащаб.

Дори при консервативна оценка за 1% годишно систематизиране на средства в Биткойн, това значи забележителна ежедневна покупателна дарба. Канг акцентира на трансформиращото влияние на Биткойн ETF-ите, като чака те да засилят търсенето, с капацитет за дневни капиталови суми, надхвърлящи първичните оценки. Той предвижда трайно повишаване на цената на Биткойн, предвиждайки цени сред $50,000 и $60,000 през февруари и исторически най-много през март.

Теория 3: Дългосрочен институционален приток

Рик Еделман разиска възходящия интерес на финансовите консултанти към разпределение на средства в Биткойн ETF, което е сигнал за по-широко приемане на цифровите активи. Независимите финансови консултанти, ръководещи активи на стойност към $8 трилиона, преглеждат Биткойн като част от диверсифицирани портфейли.

Проучванията демонстрират, че три четвърти от консултантите са отворени за разпределение на средства в Биткойн ETF, което отразява възходящото доверие макар регулаторната неустановеност. Еделман чака забележителна смяна във финансовото консултиране към цифровите активи, водена от техния капацитет за повишение на възвръщаемостта и диверсификация на портфейлите.

Заключение

В резюме, внезапното повишаване на търсенето на Биткойн ETF, в комбиниране с идното халвинг събитие, дава обилни пазарни благоприятни условия. Анализаторите плануват стабилно повишаване на цените, задвижвано от притока на ETF и недооценения поток на световно благосъстояние към криптовалутите. Освен това възходящият интерес на финансовите консултанти демонстрира по-широко приемане на цифровите активи в капиталовите портфейли.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР