Рязко затопляне през почивните дниНачалото на месец февруари започва с

...
Рязко затопляне през почивните дниНачалото на месец февруари започва с
Коментари Харесай

Рязко затопляне през почивните дни

Рязко стопляне през почивните дни
Началото на месец февруари стартира с по-топло време от нормалното. Над страната ще има раздрана облачност. Слънцето все по-често ще пробива облаците в околните дни, а температурите ще стартират да се покачват, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В петък температурите ще бъдат сред 8 и 13 градуса, превалявания не се чакат. Почивните дни ще стартират с още по-топло време. В събота дневните температури ще бъдат сред 12 и 14 градуса, за София към 12 градуса. В неделя още малко ще се покачат температурите и тук-там в източните региони ще доближават 18-19 градуса.
 В понеделник топлото за февруари време ще продължи. В понеделник топлото за февруари време ще продължи. / БГНЕС
В понеделник топлото за февруари време ще продължи. Отново ще има раздрана облачност, превалявания не се чакат, а дневните температури ще бъдат сред 11 и 18 градуса.

Във вторник от северозапад ще стартира превалявания от дъжд, което ще намали температурите в Северозападна и по-голямата част от Северна България. Там температурите ще бъдат към 7-10 градуса.
 В сряда към този момент ще вали дъжд в цялата страна. В сряда към този момент ще вали дъжд в цялата страна. / БГНЕС
В сряда към този момент ще вали дъжд в цялата страна, а дневните температури на всички места ще се намалят и ще бъдат сред 5 и 9 градуса. В Западна България преваляванията от дъжд ще се примесват със сняг. В четвъртък преваляванията ще продължат, а температурите още малко ще се намалят и към този момент се чака да вали сняг допълнително региони. До края на идната седмица температурите ще станат още веднъж зимни. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР