Рязко се е влошило здравословното състояние на пострадалия вчера при

...
Рязко се е влошило здравословното състояние на пострадалия вчера при
Коментари Харесай

Лоши новини! Влоши се състоянието на взривения в Царевец мъж, борят се за живота му

Рязко се е влошило здравословното положение на потърпевшия през вчерашния ден при гърмеж във врачанското село Царевец, научи организация BulNews. За тежкия случай заяви още нощес първо нашата медия.

Жесток случай! Страшен гърмеж в мездренско село, кола за спешна помощ и полиция летят към мястото

24 часа по-късно 40-годишният Иван П. е в тежко положение и лекарите във врачанската болница се борят за живота му. Веднага след вчерашния случай той е бил докаран МБАЛ „ Христо Ботев “ с откъснати китки на ръцете, контузии по гърдите и без част от главата.
В първите часове след случая потърпевшият е бил в схващане и прогнозите сочеха, че ще остане неработоспособен, само че жив. За страдание множеството контузии са влошили неговото положение и към този момент прогнозите са за неприятен излаз от обстановката.
Междувременно полицията проверява и други версии, с изключение на първичната, че става въпрос за гърмеж при готвене на газова бутилка.
Днес криминалисти са взели натривки от мястото на случая и ръцете на очевидците за съществуването на останки от взривни субстанции. В първите часове в селото разясниха, че не става въпрос за битов случай, а за гръмнал капсулдетонатор при сглобяването на бомба, само че на този стадий доказателства за това липсват.
Разследващи от районното ръководство във Враца не престават работата по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР