рязко е намалила броя на изявите, които приема, написа хотарена.

...
рязко е намалила броя на изявите, които приема, написа хотарена.
Коментари Харесай

Анелия спря участия

внезапно е понижила броя на изявите, които приема, написа хотарена.

Брюнетката има единствено по 4-5 участия на месец, а преди за същия интервал имаше по 10-12 уговорката. Причината не е, че клубовете нямат интерес, а изпълнителката се преценява с годеника си Любомир Захаринов.

 Милионерът не забранявал на половинката му да пее, както вършат мъжете на Мара Отварачката, която след всеки любим стопира да извива плейбек, а желала да е всяка минута до Любо. Тя не желаела да оставя Захаринов вечер самичък, тъй като се страхувала да не му писне да е без жена и да я размени.

„ Нормално е да желае да е с него, а не да кръстосва страната и клубовете. Заради това е понижила участията си. Като забременее, несъмнено ще спре да пее за най-малко година. Самата преди време призна, че мъжът трьбва да се грижи за прехраната в дома, а дамата за уюта “ – разясняват близки до звездата на фолка, която е доста влюбена в богаташа.

Приятелки на фолкдивата издават, че ревнувала лудо Захаринов, който пък изобщо не бил завладяващ мъж. Наскоро някогашната на Коко Динев разиграла сцена на ревнивост в столичен мол.

„ Откъде накъде?! И коя е тя, че да ѝ обръщаш внимание?! Харесваш ли я?! Харесваш ли я, те запитвам?! Ако да - ами обръщай се и заминавай при нея, какво правиш тук?! Изобщо не ми пука и пет пари не давам какво ще вършиме дружно “, крещяла ядосаната, до момента в който Любо вървял компактно до нея и се опитвал да я успокои, само че без триумф.

Не става въпрос за невярност, а просто за другарка на предприемача, която изпълнителката от лекия род не одобрявала и подозирала, че харесва нейния мъж. Самата певица нееднократно е признавала, че е пъклен ревностна, а Любомир по никакъв метод не показвал възприятията си и това още повече я подлудявало.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР