Рязка промяна смята да направи след ваканцията култовата Интернет сензация

...
Рязка промяна смята да направи след ваканцията култовата Интернет сензация
Коментари Харесай

Мис Тигрова слиза от пилона! Търси си нормална работа и става порядъчна жена

Рязка смяна счита да направи след ваканцията паметната Интернет сензация Мис Тигрова, научи HotArena.

Стриптийзьорката, чието същинско име е Мая е решила, че парите от тази на стълб не й носят задоволство, по тази причина си търси естествена работа от 9 до 17 часа, само че без триумф.

„ И аз взех решение да трансформира радикално живота си и да се откажа от танците на пилон-бара и да си потърся друга работа “, сензационно показа Тигрова във Facebook.

До катарзиса Мая стигнала, след следващата изцепка на мистериозния Цецо, в който брюнетката е бясно влюбена от три години. В сърцераздирателно писмо тя споделя по какъв начин за следващ път Цецо не я придружил на море, а желал единствено чат по вайбъра и разгулен рандевута посреднощ. Това ядосало Тигрова, която затри профила си в обществените мрежи за три седмици. Сега Тигрова още веднъж е онлайн и твърди, че си откри нова работа, с цел да е щастлива.

„ Парите които съм изкарвала като танцьорка не ми носят благополучие “, добавя променената Мая. Оказва се, че Мис Тигрова има страхове да не остане остаряла мома. Затова, че макар, че смъкна стандарта си на живот, тя е решила да стане порядъчна жена. Тигрова се фука и с тапия по публицистика, тъй че нищо чудно скоро да я гледаме на екран, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР