Рязането на торти с главата на детето и войника от

...
Рязането на торти с главата на детето и войника от
Коментари Харесай

Свиленски: Кой изяде главата на детето?

Рязането на торти с главата на детето и боеца от Паметника на Съветската войска сподели от трибуната в Народното събрание зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Това са коледните празници и злорадството от най-голямото им достижение на ДСБ, ето ги фотосите, българи. Трябва да сложим завършек на това безвластие и позор. Няма да изтъквам Ботев, само че вие сте, вие сте новите варвари на България.

Това разгласи от трибуната в Народното събрание Георги Свиленски във връзка коледния ваучър на ръководещите, които си разрязаха торта с разчленения МОЧА. 

" Кой от празненството е изял главата на детето?, попита яростно аленият народен представител.

Георги Свиленски сподели фотосите на медиите в коридорите на Народно събрание. По думите му на едната фотография се вижда и водачът на „ Спаси София “ Борис Бонев.

От своя страна Иван Ченчев разгласи мероприятията за фашистки и изиска оставката на всички от фотосите, които заемат обществени длъжности.

Ако бяхме в естествена страна, щеше да има всеизвестен, величествен скандал. Българските „ демократи отрязаха главите на демокрацията, а по-лошото е, че режат и главата на нацията, защото я опълчват, означи Ченчев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР